Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι διάλογοι της ρήξης, οι φήμες για παραίτηση Κοτζιά και το μήνυμα Τζανακόπουλου


Ο ΥΠΕΞ κατηγόρησε τον υπουργό Αμυνας για προσωπική στρατηγική στις ΗΠΑ που εκθέτουν την χώρα και τον πρωθυπουργό. Σε ανάλογο μήκος κύματος απάντησε ο κ. Καμμένος. Π.Κ: Διατηρώ την
άποψή μου για την ονομασία της πΓΔΜ... Δεν πρόκειται να συμπλεύσω στην προσπάθεια για ανατροπή της κυβέρνησης.
Ν.Κ: Επιχειρείς να ασκήσεις εξωτερική πολιτική σε βάρος της κυβέρνησης και της χώρας για να εξυπηρετήσεις τις δικές σου πολιτικές και προσωπικές επιδιώξεις.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο κ. Καμμένος ανέφερε πως είχε υπάρξει διαβεβαίωση πως « το Σκοπιανό θα έρθει στη Βουλή, μετά τις εκλογές».
Ο κ. Κοτζιάς απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και όλα προχώρησαν με έγκριση του πρωθυπουργού. Κάτι που επιβεβαίωσε η φράση του κ. Τσίπρα ότι η συμφωνία «δεν είναι του ΥΠΕΞ αλλά της κυβέρνησης».
Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως γίνονται πλέον προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο του.
Από την άλλη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Κοτζιάς θεώρησε πως δεν καλύφθηκε επαρκώς και δόθηκε μία εικόνα προσωπικής κόντρας με τον κ. Καμμένο, κάτι πυροδότησε ακόμα και φήμες για παραίτηση.
Μήνυμα Τζανακόπουλου
Την ίδια ώρα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δήλωσε άγνοια για δυσαρέσκεια Κοτζιά με Τσίπρα, ενώ δεν επιβεβαίωνε τις «διαρροές» για την χθεσινή αντιπαράθεση στο υπουργικό.
«Δεν γνωρίζω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί, δεν μπορώ να το πιστέψω όμως. Δεν έχει λόγο. Η πολιτική της κυβέρνησης στο ονοματολογικό είναι αυτή με την οποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε ωστόσο με νόημα πως «το τρένο της κυβέρνησης προχωρά, έχει σαφή κατεύθυνση και προχωρά σταθερό στον προορισμό του»  και διεμήνυσε ότι όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτό τον προορισμό ή οποίος δυσφορεί στην διαδρομή τότε μπορεί να κατέβει από το τρένο.


kathimerini.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια