Έφοδος σε κρυφό οίκο ανοχής στους Αμπελόκηπους

Αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα της Ένωσης Αθηνών στο facebook: Αν και τα Τμήματα Ασφαλείας με δυσκολία ανταπεξέρχονται στις καθημερινές υποχρεώσεις τους λόγω έλλειψης
προσωπικού, εντούτοις οι συνάδελφοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά!

Ο κρυφός οίκος ανοχής λειτουργούσε με τη βιτρίνα του μασατζίδικου σε ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κατεχάκη! 

Χθες το μεσημέρι όμως οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, που είχαν μάθει για την κινητικότητα στο σπίτι, προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν εντός του σπιτιού και προέβησαν στη σύλληψη μίας ημεδαπής και 6 αλλοδαπών γυναικών! 

Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί στον έλεγχο που έκαναν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι οι ανωτέρω συλληφθείσες δεν ήταν εφοδιασμένες με βιβλιάριο υγείας και πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, ενώ δεν είχε εκδοθεί άδεια εγκατάστασης και χρήσης του σπιτιού ως οίκου ανοχής. Επίσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (κάμερες), το οποίο και κατασχέθηκε. 

Τέλος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 805 ευρώ, καθώς και άλλα πειστήρια, όπως πολλά προφυλακτικά και άλλα αντικείμενα. Ανωτέρω γυναίκες οδηγήθηκαν πρωινές ώρες της σήμερον στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία.
_