Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ασύρματοι και φακοί για τους αστυνομικούς των Σερρών


Της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών
      Σήμερα 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του αστυνομικού μεγάρου, έλαβε χώρα τελετή παράδοσης-παραλαβής σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την Ένωση μας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του συνόλου των Υπηρεσιών της. Ειδικότερα παραδόθηκαν είκοσι (20) ασύρματοι φορητοί πομποδέκτες και είκοσι (20) επαναφορτιζόμενοι φακοί, συσκευές οι οποίες θα κατανεμηθούν σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες και ελλείψεις της κάθε υπηρεσίας.



         Η δωρεά των ανωτέρω ειδών τελεσφόρησε με την οικονομική συνδρομή και αρωγή της εταιρείας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. και ικανοποίηση αιτήματος του Προεδρείου της Ένωσης μας στην πρόσφατη συνάντηση με τη Διοίκηση εν λόγω εταιρείας, ως αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας μας και αναγνώρισης των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι συνάδελφοι μας στο κοινωνικό σύνολο. Σκοπός και επιδίωξη μας είναι η υλοποίηση μιας εκ των πτυχών του υγιούς συνδικαλισμού, δηλαδή η παροχή και ο εφοδιασμός των συναδέλφων μου με τα απαραίτητα και ουσιώδη υλικά για των ευχερέστερη εκτέλεση των καθηκόντων τους και την εξασφάλιση της σωματικής τους ακεραιότητας.



         Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών Α/Δ’ κ. Γεώργιος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο Β’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών κ. Ευάγγελος ΤΣΙΩΤΑΣ, η Γ’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Υ’ κ. Κωνσταντίνα ΡΕΓΚΛΗ, Διοικητές και προϊστάμενοι Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών καθώς και πλήθος συναδέλφων.



       Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν  και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ Α.Ε. κ. Παναγιώτης ΚΟΥΡΤΗΣ και κ. Φώτης ΣΑΦΟΥΡΗΣ αντίστοιχα, στους οποίους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Ένωσης μας για αυτή τη σημαντική προσφορά και συμβολή τους.

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

            


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια