Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αθώος ο 67χρονος για το φονικό στις Πατσίδες

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση που οδήγησε στο θάνατο έναν 69χρονο άνδρα από τα Ανώγεια, πριν από – περίπου – δύο χρόνια, σε μονοκατοικία στις Πατσίδες. Σύμφωνα με την
απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου, ο 67χρονος οικονομολόγος κρίθηκε αθώος.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, σήμερα, στη Νεάπολη, η Εισαγγελέας Έδρας είχε προτείνει την απαλλαγή του 67χρονου από τις κατηγορίες που τον βάραιναν.
Πάντως, η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου, έφερε την αντίδραση τόσο της οικογένειας του θύματος, όσο και της Πολιτικής Αγωγής.
Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής, το δικαστήριο είχε διακόψει τη συνεδρίαση, η οποία και συνεχίστηκε σήμερα.
Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος
Σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, κατά την απολογία του, την περασμένη Παρασκευή, ο 67χρονος λογιστής υποστήριξε ότι το πρωί της 20ής Οκτωβρίου του 2016 είδε τον 69χρονο άνδρα - τον οποίον δε γνώριζε - να περιφέρεται κρατώντας μια κατσούνα, μέσα στο κτήμα του. Στη συνέχεια, ο 69χρονος φέρεται να ζήτησε από τον κατηγορούμενο νερό και κατόπιν καφέ.
Η άγρια συμπλοκή φαίνεται ότι ξεκίνησε - σύμφωνα με τον κατηγορούμενο - όταν ο 67χρονος γύρισε την πλάτη του για να μεταβεί στην κουζίνα του σπιτιού του και να φτιάξει καφέ στον 69χρονο Ανωγειανό. Σύμφωνα με τον οικονομολόγο, αρχικά ο 69χρονος τού επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Εν συνεχεία ο εκλιπών φέρεται να του κατάφερε μια μαχαιριά που του έκοψε το μάγουλο και, τότε, ο κατηγορούμενος, φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και να αντεπιτέθηκε στον 69χρονο με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στη συμπλοκή.

neakriti.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια