Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένα συγκρουόμενο αυτοκινητάκι του λούνα παρκ στους δρόμους του Λονδίνου! Δείτε το παράξενο θέαμα [vid]



Ένας 34χρονος Βρετανός στο Χάρλοου του Έσεξ, στη μεγάλη Βρετανία αντίκρισε μία ασυνήθιστη εικόνα.

Τη στιγμή που βρισκόταν στο δρόμο με το αυτοκίνητό του, είδε έναν κύριο να κάνει βόλτα με συγκρουόμενο αυτοκινητάκι. Ο άνδρας βρισκόταν επάνω σε διασταύρωση και περίμενε να αδειάσει ο δρόμος για να περάσει με το δικό του «όχημα».

Δεν φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο αν όντως το αυτοκινητάκι μπορούσε να κινηθεί στην άσφαλτο. Τα συγκρουόμενα κινούνται με ηλεκτρικό ρεύμα. Σύμφωνα με το βρετανικό Metro, τα πιο σύγχρονα μοντέλα μπορούν να κινηθούν και με μπαταρίες, με μικρή διάρκεια αντοχής.

Επομένως, η πιθανότερη εκδοχή είναι ο ιδιοκτήτης να μετέτρεψε το όχημα σε ηλεκτροκίνητο, τοποθετώντας του μπαταρίες για να μπορέσει να κινηθεί.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο περαστικός και δημοσίευσε στο Facebook:


Ωστόσο, λίγο καιρό πριν, εμφανίστηκε κι άλλο συγκρουόμενο στους δρόμους του Στάνφονσαϊρ. Το όχημα κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα για τα δεδομένα των συγκρουόμενων.

Ο εφευρέτης του οχήματος, Mark Harper, γνωστός και ως «τρελός εφευρέτης», αγόρασε από το διαδίκτυο ένα παλιό συγκρουόμενο. Ενσωμάτωσε μηχανή από σκούτερ, φώτα LED, σύστημα ήχου και το μετέτρεψε σε ταχύτατο όχημα, με το οποίο έκανε τις βόλτες του.

Δείτε το βίντεο με το συγκρουόμενο του «τρελού εφευρέτη»:




Πηγή: valueforlife.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια