Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ για τις προσεχείς εκλογές


O Γιάννης Κατσιαμάκας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας γράφει για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Οκτωβρίου

Στις προσεχείς αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στις 7&8 Οκτωβρίου για την εκλογή του νέου ΔΣ και των αντιπροσώπων της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής, σας καλώ, τόσο με τη μαζική μας συμμετοχή όσο και με την ανάδειξη των έμπειρων και δοκιμασμένων στελεχών μας, να σηματοδοτήσουμε την απαρχή νέων νικηφόρων αγώνων.  Διότι, την προσεχή τριετία, των ραγδαίων εξελίξεων και των καθοριστικών για το μέλλον μας αποφάσεων, το σωματείο  μας θα γράψει τη δική του ιστορία. Εμείς, όσοι στελεχώνουμε την Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών, εγγυόμαστε ότι αυτή θα είναι αγωνιστική, συγκρουσιακή και αποτελεσματική. Ως απερχόμενη διοίκηση, μας επιλέξατε με συντριπτική πλειοψηφία, και θεωρώ ότι φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, υπερασπιζόμενοι τόσο τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας και προωθώντας τα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα του κλάδου μας. Με την πίεση που ασκήσαμε και τις παρεμβάσεις μας πετύχαμε την επίλυση πολλών μικρών και μεγάλων προβλημάτων, αλλά όπως γνωρίζετε, το μέτωπο είναι τεράστιο.

Στη νέα μεταμνημονιακή εποχή, ως Έλληνες Αξιωματικοί, καλούμαστε όλοι να δώσουμε και πάλι το δικό μας στίγμα, με αρχές και αξίες, χωρίς κομματικές παρωπίδες, ιδεοληψίες και δουλείες.

Στην προσπάθειά μας αυτή, σας καλώ να πορευτούμε μαζί, ενωτικά, μαχητικά και όπως πάντα ασυμβίβαστα!


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια