Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκρυψαν στο ταμπλό του αυτοκινήτου τα κλοπιμαία από τη ληστεία ηλικιωμένης στο Καρπενήσι (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου έκρυψαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που έκλεψαν από μία ηλικιωμένη στο Καρπενήσι τα μέλη ενός κυκλώματος που εξαπατούσαν πολίτες. Η αστυνομία μάλιστα δημοσιοποίησε σχετικό βίντεο.

  Είχαν φροντίσει οι τρεις συλληφθέντες να κρύβουν τα κλοπιμαία σε στο ταμπλό του αυτοκινήτου, εκεί όπου βρισκόταν ο αερόσακος. Στο βίντεο βλέπουμε τον αστυνομικό να ανοίγει το ταμπλό και να βγάζει ένα δερμάτινο τσαντάκι όπου μέσα υπάρχουν τα χρήματα. Πάρα πολλά χαρτονομίσματα αλλά και τα κοσμήματα της ηλικιωμένης.

Πήγαν στο σπίτι της γυναίκας σε χωριό του Καρπενησίου, της είπαν ότι έπρεπε να τους δώσει χρήματα για να τακτοποιήσουν μία οικονομική υπόθεσή της. Η ηλικιωμένη κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και προσπάθησε να τηλεφωνήσει στην κόρη της. Εκείνη τη στιγμή την χτύπησαν και πήραν χρήματα και κοσμήματα.

Οι αστυνομία μετά από εισαγγελική εντολή δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των τριών ατόμων που συνελήφθησαν. Εμπλέκονται σε περιστατικά απάτης, έχουν ξανασυλληφθεί για ανάλογα αδικήματα, ληστείες, ναρκωτικά και όπλα.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια