Όλα όσα ξενερώνουν τις γυναίκες στο σεξ, σύμφωνα με νέα έρευνα!Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες στη σεξουαλική ζωή, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ξενερώνοντας αφάνταστα τις γυναίκες.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLOS 1 αποκάλυψε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που ξενερώνουν… ερωτικά τις γυναίκες.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αν μια γυναίκα αισθανθεί αηδία τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής, επηρεάζεται πολύ περισσότερο από ό,τι ένας άντρας. Έτσι οι διάφορες οσμές μπορεί να της εγείρουν συναισθήματα αηδίας. Συνέπεια, ο εγκέφαλος να στέλνει το μήνυμα της αποφυγής από αυτήν την κατάσταση και, μοιραία, η σεξουαλική διέγερση χάνεται και μετατρέπεται σε αποτροπιασμό.

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα, η «βαριά» μυρωδιά του σώματος (το 59% των εθελοντών δήλωσαν πως θα το έβαζαν στα πόδια, αν έβγαιναν ραντεβού με κάποιον που δεν μοσχομύριζε) και η κακοσμία του στόματος (53%) καταστρέφει την ερωτική επιθυμία των γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι γυναίκες σε ποσοστό 45% έλκονται ερωτικά από τη δροσερή αναπνοή, από τη χροιά της φωνής στο 25%, ενώ από την εξωτερική εμφάνιση σε ένα ποσοστό που αγγίζει το 23%.


Πηγή: healthreport.gr
_