Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Campo De Fotbal» - Του Αποστόλη Σφύρλα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο γήπεδο «Campo De Fotbal», η διοργάνωση και η διεξαγωγή του 9ου πρωταθλήματος και 7ου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 8χ8, για την περίοδο 2018, που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, στο οποίο συμμετείχαν σαράντα πέντε (45) ομάδες – αστυνομικές Υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή, μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κρίθηκε στα πέναλτι, αφού στην κανονική διάρκεια του αγώνα το σκορ έληξε ισόπαλο με 1-1.



 Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης Αττικής, με σκορ 3-2 (πέναλτι) έναντι της ομάδας της Υπηρεσίας Ασφαλείας Βουλής Ελλήνων. Με την κατάκτηση του τροπαίου, η ομάδα των Υ.Α.Τ. επανήλθε στη θέση του πρωταθλητή μετά τον περσυνό χαμένο τελικό ενώ έχει συνολικά δύο κατακτήσεις τα τελευταία τρία χρόνια.

Στο μικρό τελικό η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών νίκησε με σκορ 5-3 την πολύ δυνατή ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Στον τελικό Κυπέλλου η ομάδα του Α.Τ. Συντάγματος κατάφερε τρομερή ανατροπή στην τελευταία φάση του αγώνα κ κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας 3-2 έναντι του Α.Τ. Φυλής το οποίο είχε προηγηθεί με δύο τέρματα στην αρχή του παιχνιδιού.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα παρουσία πολλών θεατών. Με το βραβείο fair play βραβεύτηκε o ποδοσφαιριστής ΜΑΓΓΙΖΗΣ του Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ διαιτητές των αγώνων, ήταν ο Διεθνής Διαιτητής FUTSAL κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, και ο ΣΥΡΡΟΣ Γεώργιος.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέα της Αθλητικής Ένωσης, κ. ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος, ο οποίος και έκανε την απονομή του τρόπαιου στην πρωταθλήτρια ομάδα, τα μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης, κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, κ. ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος, κ. ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Αχιλλέας, κ. ΧΑΝΤΖΗΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αττικής κ. ΣΦΥΡΛΑΣ Απόστολος και το μέλος κ. ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης, καθώς και τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου 8χ8 κ. ΣΩΚΛΑΣ Χρήστος, κ. ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ Μιλτιάδης, οι οποίοι βοήθησαν στη διεξαγωγή των τελικών αγώνων και απένειμαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές  και τα κύπελλα στις ομάδες.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες και τους  ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους, να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι με υγεία και να ανανεώσει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Ως Πρόεδρος του Παραρτήματος Αθλητικής Ένωσης Αττικής αστυνομικών θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο  της ένωσης  κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗ, τα μέλη της επιτροπής, όλο το Δ.Σ. για την άψογη συνεργασία στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος καθώς και  όλους τους συμμετέχοντες αθλητές  για όλη την παρουσία τους




Του Αποστόλη Σφύρλα

Αντιπροσώπου Ε.ΑΣ.Υ.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Πρόεδρου παραρτήματος Αττικής Α.Ε.Α.
 
 
 
Από την Εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ''Σύγχρονη Αστυνομία''
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια