Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανεπιθύμητος ο Τέλλογλου από τους Πυροσβέστες της Ηπείρου μετά τις δηλώσεις του

Διαβάστε το έγγραφο των Πυροσβεστών της Ηπείρου προς την Ένωση Συντακτών: Σε πρόσφατες δηλώσεις μέλους σας σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που
έπληξε την Αττική ,συγκεκριμένα του κ. Τάσου Τέλογλου   μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε  <<ότι από την στιγμή που ανάμεσα στους νεκρούς και στους τραυματίες, της πυρκαγιάς στο Μάτι, δεν υπάρχουν πυροσβέστες, δεν υπάρχει ούτε ένα καμένο πυροσβεστικό αυτοκίνητο, αποδεικνύεται πως η πυροσβεστική δεν ήταν εκεί για να αποτρέψει την τραγωδία!>> .
Σας ρωτάμε και παρακαλούμε να μας απαντήσετε πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα ;; Είχε πάει να συνδράμει στην κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς και δεν είδε κανέναν πυροσβέστη εκεί;;;  Δεν ήταν κανένα πυροσβεστικό όχημα εκεί ;;;; Είχε πάει να καλύψει με δημοσιογραφικό ρεπορτάζ την ώρα που εξελίσσονταν η καταστροφή αυτή ;;;
Δεν μπορείτε να προσβάλει ένα μέλος σας  το Πυροσβεστικό  Σώμα που προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ελληνικό λαό και όχι μόνο , ένα Σώμα με δεκάδες νεκρούς στην ιστορία του , λέγοντας ότι δεν ήταν παρόν και εσείς να μην έχετε πάρει επίσημη θέση .Περιμένουμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες ως προς την δημόσια τοποθέτηση του μέλους σας , σας εκτός και εάν όλοι εσείς συμφωνείται με αυτή την άποψη .
Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από αυτή την δήλωση του κ. Τέλογλου ο εν λόγω δημοσιογράφος  είναι  ανεπιθύμητος να πατήσετε τα χώματα της Ηπείρου .
Με τιμή
Για το Δ.Σ
Ο  Πρόεδρος                                                           Ο  Γεν. Γραμματέας

ΒΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                   ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια