Πάτρα: Ρημάζουν το κτίριο του πρώην λιμεναρχείου


Στο κτίριο του πρώην Λιμεναρχείου της Πάτρας εντοπίστηκαν από την αστυνομία άνδρες οι οποίοι άρπαξαν σίδερα μέσα από τον χώρο.
Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν αμέσως και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ρομά. Στο συγκεκριμένο κτίριο απαγορεύεται η είσοδος καθώς είναι ετοιμόρροπο μετά το σεισμό του 2008. Οι ρομά εισέβαλλαν και άρχισαν να συλλέγουν σίδερα και άλλα αντικείμενα που τους φάνηκαν χρήσιμα. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Η αστυνομία δίνει "μάχη" για να ανακόψει την δράση των ρομά οι οποίοι δεν σταματούν τις κλοπές.
Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως έχουν βανδαλίσοι τους στύλους και τα άλλα στοιχεία του ηλεκτροφωτισμού που τοποθέτησε πρόσφατα ο Δήμος στην Γούβα, παραδίδοντας στους κατοίκους και στους επισκέπτες, αναπλασμένη την περιοχή στις σκάλες στο τέρμα της οδού Νόρμαν.

Πιθανότατα πρόκειται για ρομά.Συγκεκριμένα άγνωστοι παραβίασαν και αφαίρεσαν κομμάτια από τους νέους στύλους, καθώς και καλώδια.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, θα προβούν σε αποκατάσταση των φθορών που έχουν γίνει.
Είναι απαράδεκτο κάποιοι ανεύθυνοι να καταστρέφουν έργα που έγιναν για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των δημοτών και για την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης.

πηγή: tempo24news.gr
_