ΠΟΜΕΝΣ: Καθυστέρηση Κοινοποίησης Μεταθέσεων ΕΠ.ΟΠ.


Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών


Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,


1.Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών-Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., δυστυχώς επανέρχεται στο φλέγον θέμα κοινοποίησης των μεταθέσεων και ειδικότερα του θεσμού των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ).

2.Εν προκειμένω, η γνωστοποίηση μεταθέσεων ικανής μερίδας ΕΠ.ΟΠ. διέρχεται ανησυχητικής πορείας λόγω υπέρογκης χρονικής καθυστέρησης και μάλιστα μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου, δημιουργώντας εύλογη και γιγαντωμένη ανασφάλεια τόσο για τα εν λόγω στελέχη όσο και για τους οικείους τους.

 

              Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

3.Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. ζητά την άμεση έκδοση των υπολειπόμενων μεταθέσεων ΕΠ.ΟΠ. ώστε η ανωτέρω κατηγορία υπαξιωματικών να δύναται να προγραμματίσει υπό καθεστώς ομαλότητας τον εργασιακό και οικογενειακό του βίο.

4.Επιπρόσθετα ζητά την τήρηση των χρονικών περιορισμών που θέτει ρητά ο σχετικός νόμος στη διοίκηση, για τις ενδικοφανείς προσφυγές, ώστε να μην παραταθεί περαιτέρω η αγωνία και ανασφάλειά τους.

5.Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση και πληροφορία με γνώμονα την εργασιακή διασφάλιση των συμφερόντων των στελεχών των Ε.Δ.

6.Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων & Προσωπικού: Μακράκης Αθανάσιος, τηλ. 6947293370.

 

Μετά τιμής

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Ρώτας

 

Επγός (ΥΔΚ)

 

Ο

 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

Γεώργιος Θεοδώρου
 

Λγος (ΠΖ)

 _