Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Συνοριακών Αττικής για τη φονική πυρκαγιά

''Το σωματείο μας όπως πάντα και στο μέτρο που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του, θα συμβάλει στην αποκατάσταση και στην επούλωση των πληγών που άφησε η μανία της πύρινης λαίλαπας''
επισημαίνει η Ένωση.


Διαστάσεις εθνικής τραγωδίας έλαβε η πυρκαγιά που ξέσπασε το προηγούμενο 48ωρο στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ανατολικής Αττικής. Το καταστροφικό της έργο άφησε έρημη γη, χιλιάδες περιουσίες καταστραμμένες  και το σημαντικότερο δεκάδες νεκρούς συμπολίτες μας και εκατοντάδες τραυματίες και εγκαυματίες.

   Ο πόνος βαρύς, η καρδιά σφιγμένη και η απορία να τυραννάει   το μυαλό το πώς φτάσαμε γι ακόμη μια φορά σε μια παρόμοια καταστροφική κατάληξη μιας πυρκαγιάς. Συγκλονισμένοι όλοι στέκουμε βουβοί μπροστά στο πρωτοφανής αγριότητας σκηνικό φωτιάς και θανάτου παρακολουθώντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συναδέλφων και εθελοντών για εξομάλυνση της κατάστασης. Καθημερινοί άνθρωποι που μετατρέπονται σε ήρωες συμβάλλοντας ο καθένας από το πόστο του στο να κλείσουν οι πληγές που άφησε αυτή η εθνική συμφορά.

   Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στις οικογένειες που δέχτηκαν το σκληρότερο χτύπημα της ζωής, την απώλεια συγγενών και φίλων. Ειδικότερα βαθιά οδύνη μας κατακλύζει και για την άτυχη συνάδελφο και τα δυο της τέκνα που έχασαν την ζωή τους.

   Στην παρούσα κατάσταση η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που απώλεσαν συγγενείς ή δικούς τους ανθρώπους και περιουσίες   αποκτά τεράστια και ζωτική σημασία. Γι αυτό το λόγο κάθε κομμάτι της κοινωνίας οφείλει να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των πληγέντων συνανθρώπων μας να σταθούν πάλι στα πόδια τους.

   Το σωματείο μας όπως πάντα και στο μέτρο που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του, θα συμβάλει στην αποκατάσταση και στην επούλωση των πληγών που άφησε η μανία της πύρινης λαίλαπας.

   Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και κουράγιο στους υπόλοιπους συμπολίτες μας, στον δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους, για την επάνοδο της ζωής τους στην κανονικότητα!

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙO

 

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

                -Ο-

 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        

 

     ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια