Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανεξάρτητοι Πυροσβέστες: Η συνδικαλιστική παρακμή συνεχίζεται…

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τών Ανεξάρτητων Πυροσβεστών: Συνάδελφοι,
Η συνδικαλιστική παρακμή της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Αττικής δυστυχώς συνεχίζεται
μετά από ένα συνέδριο που πέρα από τις γαστριμαργικές απολαύσεις, τη χλιδή του ξενοδοχείου και τις τιμητικές πλακέτες ήταν χωρίς αποτέλεσμα. Μας ζητούν από το Προεδρείο να εκθέτουμε τις απόψεις μας ενώ δεν τις λαμβάνουν υπ’ όψη διότι, προφανώς, έχουν άλλη «στόχευση».
Για ποιο λόγο να μιλάμε στα συνέδρια όταν π.χ.:
1. Έχουμε πάρει αποφάσεις για διεκδίκηση «στον δρόμο» και δεν γίνεται ΤΙΠΟΤΑ.
2. Διακομματική ομάδα εργασίας εργάστηκε για τον κανονισμό μεταθέσεων που θα ήταν η πρόταση της Ομοσπονδίας και εδώ και δύο χρόνια περίπου ΤΙΠΟΤΑ.
(Τώρα ζητάει ο κος Σταθόπουλος Δημήτριος νέα επιτροπή παρ’ όλο που δεν τίμησε την εργασία της προηγούμενης... Φανταζόμαστε και την τύχη της νέας επιτροπής).
3. Φωνάζαμε πριν από χρόνια οι συνάδελφοι να προχωρήσουν στην αναγνώριση της πενταετίας κι ενώ η παράταξη της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. δεν έπαιρνε επίσημη θέση γι’ αυτό, τώρα βγάζει ανακοίνωση και λέει πόσο σωστό είναι για τους συναδέλφους η αναγνώριση με παραδείγματα. Βεβαίως η παράταξη της Ε.Α.Κ.Π. έχει δίκιο, τα παραδείγματα έχουν λάθος υπολογισμό όπως το αναλύει στη σχετική ανακοίνωσή της (21-6-2018). Τότε δεν είχατε το θάρρος να αναλάβετε τη συνδικαλιστική ευθύνη της ενημέρωσης των συναδέλφων κύριοι του Προεδρείου και τώρα ενημερώνετε και λανθασμένα το προσωπικό. Είναι γεγονός ότι χρειάζεται συνδικαλιστικό θάρρος και αξίες για να είσαι αποδοτικός και δημιουργικός σε αυτόν τον χώρο.
4. Τί κάνατε ή τί θα κάνετε για τις επιφυλακές;
5. Τί κάνετε για τα περιπολικά και τις συνθήκες λειτουργίας τους;
6. Τί κάνετε για τη συνδρομή στις πυρκαγιές των χωματερών των συναδέλφων μας πυροσβεστών;
7. Πρόεδρε κ. Σταθόπουλε Δ. και γραμματέα κ. Λαυράνο Ν. πού είναι η παρουσία σας στα Μ.Μ.Ε. για τις οικονομικές μειώσεις στον οικογενειακό μας προϋπολογισμό;
Βλέπουμε τους συνδικαλιστές των άλλων σωμάτων στα δημοσιογραφικά τραπέζια και εσείς είστε ΑΦΑΝΤΟΙ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Εξαφανισμένοι από τους σταθμούς χωρίς να ενημερώνετε τους συναδέλφους.
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια