Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γκάφα Μητσοτάκη – Απέδωσε ευθύνες στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και τώρα τρέχουν να το μαζέψουν

Νωρίτερα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης με δηλώσεις του, απέδωσε μεταξύ άλλων ευθύνες για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι στον Αρχηγό της Αστυνομίας εξαιρώντας προς γενική κατάπληξη όλων όσοι άκουσαν τον αντιπολιτευτικό του λόγο τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής.

Ακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr μπαράζ τηλεφωνικών επικοινωνιών με το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, των διαπιστευμένων στο κόμμα δημοσιογράφων με ερωτήσεις για το πού οφείλεται αυτή η ειδοποιός διάκριση.

Η απάντηση που έλαβαν τους άφησε για δεύτερη φορά άναυδους καθώς ειπώθηκε για ένα λάθος. Ότι στη δήλωση του ο κύριος Μητσοτάκης εννοούσε τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής και διευκρίνιζαν πως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του στην απομαγνητοφώνηση θα γίνει αποκατάσταση της ορθής αναφοράς.

Παραίνεση του bloko.gr προς όλους όσοι κάνουν δηλώσεις δια μικροφώνου, είτε με τιτιβίσματα λαμβάνουν θέση και εξαπολύουν ‘’κατηγορώ’’, είναι πως μάλλον θα πρέπει να θυμούνται πως υπάρχει μια εκατόμβη νεκρών και πως αυτές τις ώρες ακόμα εξακολουθεί να δίνεται η μάχη της έρευνας

Υ.Γ. Ελπίζουμε ο κύριος Μητσοτάκης ως αυριανός κυβερνήτης να μην ασπαστεί παραίνεση βουλευτή του κόμματός του ο οποίος πατώντας πάνω στις στάχτες και με την οσμή του καμένου αίματος να πλανάται, τον παρότρυνε να δει το ζήτημα της νομιμοποίησης των αυθαιρέτων

Του Γιώργου Καραϊβάζ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια