Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η εκδήλωση του ΙΡΑ Αχαΐας

Με κατάνυξη και επισημότητα εορτάστηκε την 29η Ιουνίου 2018 στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Μπεγουλακι Πατρών από την Τοπική
Διοίκηση Αχαΐας/ΙΡΑ, η μνήμη του Προστάτη Αγίου της Ένωσής μας, Αποστόλου των Εθνών, Παύλου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο Αντιπεριφερειαρχης κ. Δημήτριος Δριβιλας Αντιστράτηγος ε.α., ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Ταξίαρχος κ. Κων/νος Στεφανόπουλος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Κοτρωνιας, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Τσουρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και τέως Χωροφυλακής κ. Κων/νος Βοριάς, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομίας Πόλεων, Πατρών και Ελληνικής Αστυνομίας «Ο Άγιος Μηνάς», Υποστράτηγος ε.α. Ευσταθία Γιαννια, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας κ. Ανδρέας Μανωλοπουλος, η πρώην Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου κ Δήμητρα Μπάστα-Γεωργακοπουλου, ο επίτιμος πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης κ. Θεόδωρος Τζοβολος, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνικού Τμήματος / Δ.Ε.Α. κ Σπυρίδων Φωτογλου.
Ακολουθησε κέρασμα και ανταλλαγή ευχών στο πνευματικό κέντρο και ευχαριστούμε θερμά το συμβούλιο του Ιερού Ναού και τους ιερείς μας, πατέρα Σωτήριο και τον πατέρα Παναγιώτη για την όμορφη φιλοξενία.




SERVO PER AMIKECO

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                ΧΑΛΙΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
_




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια