Καταγγελία για μετακίνηση αστυνομικού στην Κρήτη – Η εισήγηση του Γιώργου Καλλιακμάνη

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Παράταξης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
 Η Συνδικαλιστικη παράταξη Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" καταγγέλλει την παράνομη μετάθεση του επικεφαλή της, εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν.Η. και εκλεγμένος αντιπρόσωπος σε επιτροπή της ΠΟΑΣΥ, χωρίς αίτησή του και αναίτια, καθώς δεν υφίστανται εις βάρους του πειθαρχικοί λόγοι, ενώ το συμβούλιο μεταθέσεων δεν μπόρεσε να αιτιολογήσει επαρκώς τους λόγους της μετακίνησής του. Η αδυναμία αυτή καθιστά σαφές ότι πρόκειται για συνδικαλιστική δίωξη, καθώς "ορισμένοι" επιχειρούν να φιμώσουν τις καθαρές συνδικαλιστικές φωνές.

Καλούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου να εφαρμόσει το νόμο και να μην παρεκκλίνει από τις διατάξεις που προστατεύουν τα δικαιώματα του αστυνομικού προσωπικού. Καλούμε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να παρέμβει και να εμπεδώσει το αίσθημα δικαίου. Καλούμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να προστατέψει τα κεκτημένα δικαιώματα, που έχουν κατακτηθεί με αγώνες και να μην επιτρέψει τον αναχρονισμό και τις παλιές καταδικαστέες νοοτροπίες να επιστρέψουν.

Τέλος, καλούμε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, θεματοφύλακα των συνδικαλιστικών κεκτημένων να καταγγείλει την ενέργεια αυτή και να παρέμβει στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ακύρωση αυτής της άδικης μετακίνησης. 
Η εισήγηση του Γιώργου Καλλιακμάνη

Παρακαλώ όπως εισέλθει προς συζήτηση στο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/07/2018 και ώρα 17:00. το ζήτημα της αναίτιας μετάθεσης(δίωξης) ,  χωρίς αίτηση του, του  μέλους του ΔΣ του νόμου Ηρακλείου, αντιπροσώπου της ΠΟΑΣΥ και μέλους της επιτροπής οικονομικών θεμάτων της ΠΟΑΣΥ Εμμανουήλ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ .

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα δεν πρέπει να επιτρέψει να περάσει μια τέτοια δίωξη εκλεγμένου συναδέλφου μας .Σας επισυνάπτω την καταγγελία                         

Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Μέλος εκτελεστικής γραμματείας ΠΟΑΣΥ


_