Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΣΥΦΥ: Εθνικό πένθος

''Συμπάσχουμε σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία και στεκόμαστε στο πλευρό  αυτών των Συναδέλφων αλλά και των απλών πολιτών που μάχονται με κίνδυνο τη ζωή τους  για την
ακεραιότητα των συνανθρώπων μας'' αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων''

Ανείπωτη τραγωδία εξελίσσεται ακόμη μετά την καταστροφική και φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική το τελευταίο 24ωρο.  Καθώς ο αριθμός των ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν από την πύρινη λαίλαπα  μεγαλώνει, η θλίψη και η οδύνη όλων μας  είναι δεδομένη.
 

Η αλληλεγγύη και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους είναι το ελάχιστο που καταθέτουμε.  Κουράγιο και δύναμη για την επόμενη και δύσκολη ημέρα σε αυτούς που τους σημάδεψε η μοίρα με το πιο σκληρό της πρόσωπο.
 

Συμπάσχουμε σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία και στεκόμαστε στο πλευρό  αυτών των Συναδέλφων αλλά και των απλών πολιτών που μάχονται με κίνδυνο τη ζωή τους  για την ακεραιότητα των συνανθρώπων μας.
 

 Πυροσβέστες, Αστυνομικοί και πεζοπόρα τμήματα με κίνδυνο τη ζωή τους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και βοήθησαν συνανθρώπους μας να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους αυτούς που επιχειρούν στην πρώτη γραμμή και βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που σήμερα πονούν.
 

 Δεν είναι η ώρα των ευθυνών.
 
Είμαστε όμως όλοι μας υπεύθυνοι για αυτή την τραγωδία. Άλλοι για τις ευθύνες τους, άλλοι για τις παραλείψεις τους και άλλοι για την ανοχή τους σε τόσο σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με την  απώλεια ανθρώπινων ζωών.


 Σήμερα όμως η Ελλάδα βιώνει μια εθνική τραγωδία.

 
 

 Πενθούμε όλοι μας.

 
 

 Θερμά Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια