Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτά είναι τα τελευταία επιστημονικά sex facts που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα!



Υπάρχουν διάφοροι «αστικοί μύθοι» που διαιωνίζονται για πολλά χρόνια γύρω από τις ερωτικές συνευρέσεις και προκαλούν συχνά εσφαλμένες αντιλήψεις.

Ήρθε η ώρα να μάθετε τα νέα sex facts όπως καταγράφηκαν από τους ειδικούς ερευνητές!

Όσο και οι άνδρες

Σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Journal of Personality and Social Psychology», οι γυναίκες ακόμη και αν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, επιθυμούν τις ερωτικές συνευρέσεις, αλλά οι άντρες δεν το καταλαβαίνουν.

Σεξ στα βαθιά γεράματα

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «The Journal of Health and Social Behaviour» ανακάλυψε πως άνδρες και γυναίκες μεταξύ 57 και 85 ετών που συνεχίζουν να απολαμβάνουν το σεξ, είχαν μειωμένες πιθανότητες να εμφανίσουν υψηλή αρτηριακή πίεση.

Η πιο καλή ώρα

Αν και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η καλύτερη ώρα για σεξ είναι το βράδυ, οι ειδικοί φαίνεται ότι έχουν διαφορετική άποψη, καθώς αναφέρουν πως η ιδανική ώρα για σεξ είναι το μεσημέρι.

Δεν μετρά η ποσότητα, αλλά η ποιότητα

Στο σεξ δεν μετρά η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Νέα μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τορόντο αποκάλυψε πως ζευγάρια που είχαν ερωτικές συνευρέσεις μόνο μια μόνο μία φορά την εβδομάδα, ήταν στην πραγματικότητα τα πιο ευτυχισμένα.

Θέλουν οδηγίες

Οι άνδρες, όπως έδειξε άλλη έρευνα, θέλουν οδηγίες για να κατανοήσουν τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο σεξ.

To σεξ μάς κάνει πιο πιστούς!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι ορμόνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ενισχύουν την πνευματικότητα και την πίστη σε μία ανώτερη δύναμη.


Πηγή: healthreport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια