Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έξι τροφές που μπορούν να … εκτοξεύσουν την αντοχή των ανδρών στο σεξ!



Πολλές φορές αισθάνεστε ότι είστε σε πολύ καλή φόρμα και οι ερωτικές συνευρέσεις μπορεί να διαρκούν υπερβολικά πολύ, ενώ άλλοτε η επαφή τελειώνει «άδοξα» μέσα σε μερικά λεπτά…

Σύμφωνα με στοιχεία της Mayο Clinic, ένας στους τρεις άνδρες μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης ή στυτικής δυσλειτουργίας σε κάποια στιγμή στη ζωή του.

Δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές όπου οι άντρες επηρεάζονται αρνητικά στην ψυχολογία τους, όταν έχουν δυσκολία στην παραγωγή και διατήρηση της στύσης ή όταν εκσπερματώνουν πολύ νωρίς. Οι ειδικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι η τακτική σωματική άσκηση, αλλά και η υγιεινή διατροφή μπορεί να δώσει «έξτρα» ώθηση στη σεξουαλική αντοχή των ανδρών.

Δείτε ποιες είναι οι σωτήριες τροφές!

Βατόμουρα

Τα βατόμουρα θεωρούνται «σούπερ σεξουαλική» τροφή για τους άνδρες, επειδή λειτουργούν με τρόπο παρόμοιο με το γνωστό Viagra. Είναι πλούσια σε χημικές ενώσεις που βοηθούν στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, περιέχουν ίνες, που βοηθούν στην αποβολή της περιττής χοληστερόλης από τον οργανισμό, προτού αυτή προλάβει να προσκολληθεί στις αρτηρίες. Η μείωση της χοληστερόλης και η ταυτόχρονα καλύτερη ροή του αίματος προς τα ανδρικά προσόντα οδηγούν σε μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις.

Σύκα

Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα (οι δομικές μονάδες για όλες τις ορμόνες), τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή. Μια ανεπάρκεια σε αμινοξέα μπορεί να προκαλέσει μειωμένη σεξουαλική αντοχή ή/και μειωμένη επιθυμία για σεξ.


Ωμά στρείδια

Τα ωμά στρείδια περιέχουν μεγάλη ποσότητα ψευδαργύρου, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την τεστοστερόνη, την ποιότητα του σπέρματος, αλλά και την ποσότητα σπέρματος που παράγει ο οργανισμός. Και αυτό γιατί μια ανεπάρκεια σε ψευδάργυρο μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική δυσλειτουργία, ανικανότητα και σεξουαλικά προβλήματα απόδοσης σε ορισμένους άνδρες.

Φιστίκια

Τα φιστίκια είναι μια πλούσια φυσική πηγή του αμινοξέος L-αργινίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες, σύμφωνα με το δρα Nicholas Perricone.

Μπανάνες

Οι μπανάνες μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή αυξάνοντας το επίπεδο ενέργειας του άντρα κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, οι οποίες αυξάνουν το επίπεδο ενέργειας του σώματος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Σοκολάτα

Η σοκολάτα μπορεί να είναι ευεργετική για τη βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες, διότι περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη και αλκαλοειδή ουσίες που αυξάνουν την ενέργεια, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική αντοχή.


Πηγή: healthreport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια