Κρήτη: Οι πελάτες... ήταν αστυνομικοί - Στη "φάκα" δυο που εξέδιδαν γυναίκα

Υπόθεση μαστροπείας απασχόλησε τις τελευταίες ώρες την Αστυνομία στην Κρήτη με τις Αρχές να συλλαμβάνουν δύο άνδρες στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου οι οποίοι κατηγορούνται ότι προήγαγαν στην
πορνεία μία 35χρονη Ρωσίδα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, πήγαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος προσποιούμενοι του πελάτες. Ο ένας εξ αυτών, απομονώθηκε σε δωμάτιο με την 35χρονη Ρωσίδα προκειμένου να συνευρεθούν εωτικά. Ο αστυνομικός έδωσε τα χρήματα για την εωτική συνέυρεση που όμως ήταν προσομοιωμένα. Αμέσως μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, ακολούθησε η σύλληψη του 21χρονου Έλληνα που ήταν ο υπεύθυνος του καταστήματος και ενός ακόμα 54χρονου άνδρα από τη Σερβία ο οποίος δούλευε εκεί. Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος ιδιοκτήτης, απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.
Επιπλέον, ατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων ογδόντα (1.380) ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 14 κάρτες  με την επωνυμία του καταστήματος.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. 
_