Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη του Τζανέτου Φιλιππάκου, στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης


Στο πλαίσιο της επίσκεψης, συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες στο Ηράκλειο και στα Χανιά, ενώ συμμετείχε σε ενημερωτικές εκδηλώσεις του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης με θέμα τις εθελούσιες επιστροφές

 

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος επί θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης, Τζανέτος Φιλιππάκος, επισκέφθηκε το διήμερο 21-22 Ιουνίου 2018 την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

 

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου, το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο  Κωνσταντίνο Λαγουδάκη,  πραγματοποίησε επίσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, όπου τους υποδέχτηκαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου, Ταξίαρχος Ιωσήφ Κανακουσάκης και ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Σπυριδάκης.

 

Ο κ. Φιλιππάκος συναντήθηκε με Αξιωματικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητάς του, καθώς και γενικότερα θέματα αστυνομικής φύσεως, που αφορούν στις Υπηρεσίες του Νομού.  Επίσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας, καθώς και με τον πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, με τους οποίους συζήτησε θέματα υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

 

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου, το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού πραγματοποίησε επίσκεψη στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και την Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, όπου τον υποδέχτηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης,  Αστυνομικός Διευθυντής Στυλιανός Γάσπαρης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Λυμπινάκης.

 

Ο κ. Φιλιππάκος πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με Αξιωματικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, καθώς και με τον πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, με τους οποίους συζήτησε θέματα της αρμοδιότητάς του και γενικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσης που αφορούν στις Υπηρεσίες του Νομού Χανίων.

 

Και τις δύο ημέρες, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού συμμετείχε ως επίσημος προσκεκλημένος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.) σε ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στο Ηράκλειο και τα Χανιά, στο πλαίσιο του προγράμματος εφαρμογής των υποβοηθούμενων εθελούσιων επιστροφών, συμπεριλαμβανομένων μέτρων επανένταξης.

 

Ο κ. Φιλιππάκος τιμήθηκε, επίσης, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου, για τη συνδρομή του στις δράσεις του Δ.Ο.Μ., από τον Ειδικό Απεσταλμένο του Γενικού Διευθυντή του Δ.Ο.Μ. στην Ελληνική Κυβέρνηση και Σύμβουλο του Περιφερειακού Διευθυντή για τη Μεσόγειο, Δανιήλ Εσδρά. 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια