Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περίπου 7.000 τηλεφωνήματα στο 8ωρο στην άμεση δράση - Σύσκεψη εκφωνητών με τον αττικάρχη

Οι εκφωνητές της άμεσης δράσης είναι οι αφανείς ήρωες της αστυνομίας. Οι άνθρωποι που υποδέχονται ένα τεράστιο όγκο πληροφοριών στην βάρδια τους και αυτοί που
πρέπει μέσα σε κλάσματα ενίοτε δευτερολέπτου, ν' αξιολογήσουν την κρισιμότητα της κάθε πληροφορίας- ενημέρωσης από τους πολίτες και κάποιες από αυτές αποτελούη το πρόπλασμα μιας εν δυνάμει κρίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, για πρώτη φορά στα χρονικά διοίκησης της ΓΑΔΑ, ένας αττικάρχης συγκαλεί σύσκεψη των εκφωνητών, προκειμένου να εκφράσει τις ευχαριστίες του για το τιτάνιο έργο και την αναποτίμητη μέχρι τώρα συνεισφορά τους στη διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας.

Ο κ. Παπαζαφείρης, άκουσε τις πολύ σημαντικές επισημάνσεις τους προκειμένου βελτιωθεί το έργο τους ώστε να επιτυγχάνεται, πρώτον η άμεση ανταπόκριση στην κλήση του πολίτη αν και ο χρόνος που μεσολαβεί κρίνεται εκ του αποτελέσματος ικανοποιητικός καθώς κατά μέσο όρο κυμαίνεται σε κάποια δευτερόλεπτα, δεύτερον ο χρόνος που ακολουθεί μέχρι την παρέμβαση των πληρωμάτων περιπολικών και μοτοσικλετών δίπλα στο πρόβλήμα του πολίτη, τρίτον η διαλειτουργικότητα μεταξύ των κέντρων και τέταρτον τα πρόσφατα προβλήματα που εμφάνισε το νέο ψηφιακό σύστημα τηλεπικοινωνιών.

Ο κ. γενικός σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης στάθηκε στο ότι σχεδιάζεται ένα χρηστικό μνημόνιο ενεργειών και διαβαθμισμένης διαχείρισης ειδικά για τα σοβαρά περιστατικά και στο πως ακριβώς θα κατευθύνονται οι δυνάμεις και ποιοι θα ορίζονται κάθε φορά ως επικεφαλής στη σκηνή διοίκησης, ενώ σημείωσε πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη ριζική αναδιαμόρφωση του χώρου αλλά και του τρόπου λειτουργίας του κέντρου επιχειρήσεων, όχι μόνο της άμεσης δράσης αλλά και όλων όσα την πλαισιώνουν, όπως επίσης και μία σειρά νεωτερισμών που θα διευκολύνουν και θα κάνουν περισσότερο αποδοτικό το έργο τους.



του Γιώργου Καραϊβάζ
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια