Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

30 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία


Συνολικά 30 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, σε σύνολο 89 ατόμων 

τα οποία συνελήφθησαν σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν από τις 16 έως και την περασμένη Πέμπτη 30 Μαΐου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Μεσσηνίας κατασχέθηκαν 92,5 γραμ. χασίς και εξιχνιάστηκαν και δύο περιπτώσεις κλοπής.
Πιο αναλυτικά, στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:
- 2 Ελληνες και 2 αλλοδαποί για ναρκωτικά, και συγκεκριμένα: Ενας 38χρονος Ελληνας στους Χράνους του Δήμου Μεσσήνης όταν αστυνομικοί του Α.Τ. Μεσσήνης τον βρήκαν πάνω στην εθνική Ριζομύλου – Κορώνης, τον έλεγξαν και βρήκαν μια σακούλα με 42,3 γραμ. χασίς. Σε άλλη περίπτωση, στο Πάρκο Σιδηροδρόμων στην Καλαμάτα ένας 25χρονος Αλβανός συνελήφθη γιατί είχε ένα τσιγαριλίκι χασίς. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας ερεύνησαν το σπίτι μιας 38χρονης Ελληνίδας στην Κυπαρισσία και ένα τροχόσπιτο ιδιοκτησίας της στη θέση “Ροντάκι” και την συνέλαβαν γιατί βρήκαν και κατάσχεσαν 49,9 γραμ. χασίς, διαμοιρασμένο σε 5 διαφορετικές ποσότητες. Επίσης συνελήφθη από την ΟΠΚΕ και ένας 31χρονος Αλβανός στα Φιλιατρά από αστυνομικούς του Α.Τ. Τριφυλίας, γιατί στην τσέπη του παντελονιού του βρήκαν 0,3 γραμ. χασίς.
- 5 Ελληνες για ρευματοκλοπή.
- 1 Ελληνας για καταδικαστικό έγγραφο. Πρόκειται για έναν 49χρονο ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε από τις 7 Οκτωβρίου του 2016 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για αντίσταση, απειλή και εξύβριση. Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 1 έτους και 9 μηνών.
- 5 Ελληνες και 3 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
- 12 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ
Επίσης εξιχνιάστηκαν: Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, μία  κλοπή γυναικείας τσάντας στη Λάμπαινα του Δήμου Μεσσήνης από το αυτοκίνητο ζευγαριού, που είχε γίνει φέτος στις 12 Μαρτίου. Το αυτοκίνητο είχαν αφήσει ξεκλείδωτο γιατί ήταν στο κτήμα και για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ρομά, ηλικίας 23 και 26 ετών, για κλοπή. Η τσάντα περιείχε έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και μια κάρτα sim.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, η κλοπή ενός από τα “παπάκια” που έκλεβε ένας 34χρονος Ρομά για να μετακινείται από χωριό σε χωριό για να κλέβει και συνελήφθη στις 23 Μαΐου αφού τράκαρε το τζιπ της ΟΠΚΕ. Η εν λόγω κλοπή είχε γίνει στις 7 Μαΐου από τη Βαλύρα του Δήμου Μεσσήνης και τον είχε δει ο ιδιοκτήτης του δικύκλου. Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ το μηχανάκι βρέθηκε στις 15 Μαΐου σε αγροτική περιοχή της Βαλύρας και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.
eleftheriaonline.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια