Δείξε fit και κούκλος αυτό το καλοκαίρι με αυτές τις ασκήσεις!Αυτό που κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει στην καθημερινότητά του είναι ασκήσεις για τους δικεφάλους!

Ο λόγος που μας ενδιαφέρουν πραγματικά είναι η δουλειά που κάνουν στον πλατύ ραχιαίο μυ σας και το αποτέλεσμα, δημιουργώντας το σχήμα «V»!

Οι βραχίονες ανοιχτοί και οι παλάμες να βλέπουν προς τα έξω, αν μπορείτε να εκτελέσετε δύο σετ από 10 έλξεις, δύο φορές την εβδομάδα, τότε θα είστε μπροστά από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών στο γυμναστήριο, ακόμα και από τους πιο σωματώδεις.

Δείτε παρακάτω πέντε ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι όσο πιο fit γίνεται αυτό το καλοκαίρι:

1. Έλξεις


Είναι μια απλή και εξαιρετικά αποτελεσματική κίνηση για το καλοκαίρι, αλλά έρχεται με μια πολύ σημαντική προειδοποίηση: πρέπει να είστε σε αξιοπρεπή μορφή για να το υποστηρίξετε.

Και αυτό επειδή δεν είναι η ποιότητα του t-shirt που έχει σημασία, αλλά ο κορμός που είναι κάτω από αυτό.

2. Γίνε κομμάτια και ανέδειξε τους ώμους σαςΜια τρομερή άσκηση που μπορεί να εκτελεστεί χωρίς απολύτως εξοπλισμό, ο «ορειβάτης» του βουνού είναι παραπλανητικά βίαιος και είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση στο χρονοβόρο και δυσκίνητο κάρδιο.

Λαμβάνοντας μια θέση πιέσεως, φέρτε τα γόνατά σας στο στήθος σας, εναλλασσόμενα ανάμεσα στο αριστερό και το δεξί σας πόδι. Στόχος είναι να κάνετε σύνολα των 50-60 σε πλήρη χωρητικότητα, που εργάζονται μέχρι και 100 και πέρα. Είναι υπέροχα για να χάσουν το λίπος της κοιλιάς, εμπλέκοντας τον πυρήνα σας και τονώνοντας τους ώμους και την άνω πλάτη.

3. Για να κάνεις «ώμους»Οι μύες που έγιναν διάσημοι από τον Tom Hardy και τις ταινίες Warrior και The Dark Knight Rises, οι υπερακάνθιοι , θα βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ευρύτερης σιλουέτας σε ένα μπλουζάκι, τη στάση σας.

Η καλύτερη άσκηση είναι η μόνιμη συρρίκνωση, η οποία μπορεί να γίνει είτε με μια μπάρα είτε με αλτήρες. Κρατώντας τη μπάρα μπροστά σας (ξεκινήστε με 5 κιλά σε κάθε πλευρά), χαλάρωσε τα γόνατα, ισιώστε την πλάτη και στη συνέχεια απλά σηκώστε τους ώμους σας, στοχεύοντας σε τουλάχιστον 20 επαναλήψεις κάθε φορά για τρία σετ. Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά σίγουρα θα το νιώσετε το επόμενο πρωί.

4. Για τρικέφαλους: ΒυθίσειςΓνωρίζατε ότι το tricep είναι εύκολα ο μεγαλύτερος μυς στο χέρι σας κατά το 75%; Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε με τα χέρια σας φορώντας ένα ελαστικό φανελάκι, τότε τα τρικέφαλα σας θα χρειαστούν και αυτά μια extra προσοχή.

Με τα μπράτσα πίσω από το σώμα σας και τις παλάμες στραμμένες προς τα εμπρός, βυθίστε όσο πιο χαμηλά μπορείτε, διατηρώντας έναν ελεγχόμενο ρυθμό για ένα χρονόμετρο 30 δευτερολέπτων, φτάνοντας μέχρι ένα λεπτό.

5. Για το αποτέλεσμαΤο hindu είναι μια προηγμένη παραλλαγή που είναι ιδανική για να αναλάβει όλες τις βασικές περιοχές ενός αξιοπρεπούς σώματος μέσα σε ένα t-shirt, δουλεύοντας συγκεκριμένα σημεία του σώματός σας, ενδυναμώνοντας τον ιγνυακό τένοντα.

Tοποθετήστε τα πόδια σας ελαφρώς πιο ανοιχτά από το πλάτος των ώμων εκτός με τα χέρια σας μπροστά. Από το να σπρώχνεις το άκρο σου στον αέρα, πριν βυθιστείς, σιγά σιγά, φέρνοντας το κεφάλι και τους γοφούς σας προς τα χέρια σας, πριν πραγματοποιήσετε τη βύθιση και επιστρέψετε εκεί που ξεκινήσατε. Το κλειδί είναι να μην αφήσετε ποτέ το στήθος ή το στομάχι σας να αγγίξει το πάτωμα. Στόχος για πέντε επαναλήψεις και τρία sets.

Πηγή: manslife.gr
_