Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΛΑΣ προετοιμάζει σχέδιο αντιμετώπισης μοτοπορειών και φυσικά ... Ρουβίκωνα

Μιλώντας στο bloko.gr ανώτατοι αξιωματικοί, σημείωναν, αρκετές ημέρες πριν από την επέλαση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ, όταν μετά την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ (σ.σ. την επανασύσταση της
οποίας πάνω σε άλλες βάσεις και δομές πολύ θα επιθυμούσαν αλλά ας όψεται η ... παγανιστική δεισιδαιμονία Τόσκα και Νεολαίας) δεν υπάρχει κανένας αντικειμενικός τρόπος διαχείρισης ή αντιμετώπισης των μοτοπορειών, που συνήθως δηιουργούς προβλήματα και προβληματισμούς.

Αυτό φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού στα μέτρα για τον τελικό κυπέλλου όπου υπήρχε διάπλατα ανοιχτή η κερκόπορτα για τους χούλιγκανς, αλλά και στις καταδρομικές επιχειρήσεις του Ρουβίκωνα, όπου η χρήση των μηχανών είναι το πλέον σύνηθες μέσο άφιξης και αναχώρησης.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι η πλέον για τα σημερινά δεδομένα ενδεδειγμένη λύση -καθώς η Νέα Δημοκρατία έχει προεξοφλήσει την επανασύσταση της ΔΕΛΤΑ όταν και αν επανέλθει στην διακυβέρνηση- είναι η καταφυγή στην ενίσχυση των ΟΠΚΕ με μοτοσικλέτες.

Όπως διαφαίνεται, σε αυτό που προσανατολίζονται οι ηγεσίες της ΕΛΑΣ και της ΓΑΔΑ, είναι η προσθήκη σε κάθε ομάδα δύο ζευγών μοτοσικλετιστών, οι οποίοι σε περίπτωση αναφοράς διεξαγωγής μοτοπορείας, θα συγκλίνουν σε μία υβριδική ομάδα με διάρκεια λειτουργίας όσο χρονικό διάστημα συντηρείται το ενδημικό πρόβλημα.


του Γιώργου Καραϊβάζ 



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια