Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά, όπλα, και παρεμπόριο στη Ζάκυνθο


Πολλές είναι οι παραβατικές συμπεριφορές στη Ζάκυνθο με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες οι διωκτικές αρχές, και παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό, φαίνεται ότι τα πάνε μια χαρά. Όπως και να έχει, καρπούς συνεχίζει να αποδίδει, ο ειδικός σχεδιασμός αστυνόμευσης που αποτελείται από αυξημένα προληπτικά μέτρα και ελέγχους υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου.

Σε γενόμενους ελέγχους συνελήφθησαν σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), ένας 24χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, και ένας 27χρονος ημεδαπός, για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Χειροπέδες πέρασαν και σε ένα 28χρονο ημεδαπό, για κατοχή ενός φακού- ηλεκτρικού εκκενωτή (τέιζερ). Ο “μπαξές” των ελέγχων και συλλήψεων είχε δυο περιπτώσεις για άσκηση υπαίθριου εμπορίου στερούμενος άδειας από την αρμόδια Αρχή, ενός 35χρονου υπήκοου Μπαγκλαντές, και ενός 17χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου. Τέλος, συνελήφθη και ένας 48χρονος υπήκοος Νιγηρίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ζακύνθου, για οδήγηση μοτοσυκλέτας στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως καθώς και για εκκρεμούσα, σε βάρος του, καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Από εκεί και πέρα εντατικοποιούνται ολοένα και περισσότερο οι προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση παραβατικών ενεργειών. Κύριος στόχος η άμεση πρόληψη παραβατικών ενεργειών, καθώς και η διασφάλιση της ομαλής εμπορικής δραστηριότητας και η οικιακή γαλήνη. Γι αυτό τον σκοπό θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται από εξειδικευμένα συνεργεία αστυνομικών με την συνδρομή και άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών, έλεγχοι πάσης φύσεως.

 

Πηγή: imerazante


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια