Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιείο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, έφθασε σήμερα στην Κύπρο
στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης.
Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ θα πραγματοποιήσει αύριο συνάντηση στο Αρχηγείο Αστυνομίας με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρου κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου, με επίκεντρο την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των Αστυνομιών Κύπρου και Ελλάδας.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του ο Αντιστράτηγος Τσουβάλας θα έχει επίσης συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου.
Την Παρασκευή 4/5/2018 θα παραστεί στους επίσημους εορτασμούς της Αστυνομίας Κύπρου προς τιμή της Αγίας Ειρήνης, Προστάτιδας της Αστυνομίας.
Κατά την τελετή ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας θα τιμηθεί με το Μετάλλιο Αξίας και Τιμής για τη συνδρομή του στην περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αστυνομίας Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ θα συνοδεύεται από τρία ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, την Αντιστράτηγο κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Γενική Επιθεωρήτρια Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, τον Ταξίαρχο κ. Πέτρο Τζεφέρη, Διευθυντή του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων και την Ταξίαρχο κα Αθανασία Κορκοντζέλου, Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας. 
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια