Θάνατος Λαγούδη: Αξιολογούνται νέα στοιχεία - Κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της

Ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη με την οικογένεια να επιμένει στην εκδοχή της δολοφονίας κι όχι της αυτοκτονίασε. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ
κατάθεση έδωσε χθες ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη καθώς χρειάστηκαν κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα.

Όπως αναφέρει το agriniosite, ευρήματα που εντόπισε η τοπική αστυνομία αξιολογούνται με περισσότερη λεπτομέρεια αφού κάποια από αυτά δεν είχαν αξιολογηθεί λεπτομερώς. Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων και σε συνάρτηση με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον Εισαγγελέα Αγρινίου, φαίνεται πως αρχίζει να ξεκαθαρίζει περισσότερο η υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας στο Αγρίνιο, Κώστας Ζώης στον «ΑΕRAS FM» και στην εκπομπή «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ», ο Εισαγγελέας λαμβάνει ένορκες καταθέσεις από πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση προκειμένου να κριθεί η αξιοπιστία των μαρτύρων που είχαν καταθέσει στην Ασφάλεια Αγρινίου.


Τόσο οι δικηγόροι της οικογένειας όσο και οι αρμόδιες αρχές δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουν, στη φάση αυτή, τι αποκαλύφθηκε από την πιο λεπτομερή πλέον αξιολόγηση των ευρημάτων της τοπικής αστυνομίας, διότι ενδέχεται αυτό να αποτελέσει νέο εμπόδιο στην έρευνα και στην ολοκλήρωσή της υπόθεσης η οποία πιθανότατα να κλείσει με την γνωστοποίηση των ιστολογικών εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί…

tanea.gr
_