Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Από τον Ιανουάριο κάτοικοι των Εξαρχείων έχουν ζητήσει συνάντηση με τον Αλ. Φλαμπουράρη -Ακόμα δεν έχει απαντήσει

Τον υπουργό Επικρατείας επιδιώκουν από τον Ιανουάριο να συναντήσουν κάτοικοι των Εξαρχείων, ωστόσο ο Αλέκος Φλαμπουράρης ούτε καν έχει απαντήσει στην επιστολή τους. 

«Με την παρούσα επιστολή ζητούμε να έχουμε συνάντηση μαζί σας το συντομότερο δυνατό προκειμένου να συζητήσουμε για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια. Παρακαλούμε αν μπορείτε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί Δευτέρα ή Τετάρτη απόγευμα που είναι κλειστά τα καταστήματα δεδομένου ότι ορισμένα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας είναι επαγγελματίες», έγραφαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι των Εξαρχείων στην επιστολή του στον Αλέκο Φλαμπουράρη, που εστάλη στις 23 Ιανουαρίου του 2018.
«Πέφτει ξύλο συνέχεια, οι Άραβες μεταξύ τους δεν έχουν τι να κάνουν, τους θεωρούν οι άλλοι τους παίρνουν για βαποράκια και τέτοια και πέφτει ξύλο όπως έγινε ο τραυματισμός ο θανάσιμος πριν από μία εβδομάδα. Στο διπλό καφέ καθόντουσαν, ήρθαν οι άλλοι του την ρίξανε, τον μαχαίρωσαν σε σημεία ανάμεσα στα πόδια που κόβεις τις αρτηρίες και τον τελειώνεις τον άλλον», είπε στον «Ε.Τ» αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Θεμιστοκλέους.
iefimerida.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια