Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σχέση με μικρότερη; Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά μιας τέτοιας σχέσης;



Οι σχέσεις είναι πολύπλοκες σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όσο μεγαλώνουμε.

Το στερεότυπο που επικρατούσε και πολλές φορές το συναντάμε ακόμα είναι να είναι μεγαλύτερος ο άντρας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ζευγάρια που είναι μεγαλύτερη η γυναίκα ή είναι και οι δύο της ίδιας ηλικίας.

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, θέλουν να έχουν σχέση με γυναίκες ηλικίας περίπου 20 ετών. Ακόμα και οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας προτιμούν γυναίκες πολύ μικρότερες από εκείνους. Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που σκέφτονται αν αξίζει να βρίσκονται σε μια σχέση με μικρότερη κοπέλα. Δες, λοιπόν, παρακάτω τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά μιας τέτοιας σχέσης ώστε να μπορείς να αποφασίσεις πιο εύκολα!

Πλεονεκτήματα

Οι πιο νέες γυναίκες συνήθως δένονται λιγότερο συναισθηματικά σε μια σχέση. Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ψάχνουν μια σχέση για να βρουν το άλλο τους μισό. Λόγω των σχέσεων που είχαν στο παρελθόν και τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετώπισαν, είναι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένες. Οι μεγαλύτεροι άντρες ψάχνουν για συντρόφους που μπορούν να τους αναζωογονήσουν και δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον σε νέες γυναίκες που μπορούν να τους το προσφέρουν.

Όσο οι άντρες μεγαλώνουν γίνονται λιγότερο περιπετειώδεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος, καθώς τους κάνει να δείχνουν μεγαλύτεροι από ότι είναι. Αν όμως έχεις μια σχέση με μια πιο νέα γυναίκα, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τη χαμένη σου όρεξη. Θα αποκτήσεις ενέργεια και θα γίνεις τόσο περιπετειώδης που θα θυμηθείς τις παλιές καλές μέρες. Αυτό θα γίνει όμως αν κι εσύ το θέλεις πραγματικά.

Οι μεγαλύτεροι άντρες συχνά πιστεύουν ότι έχουν ζήσει τα πάντα. Όταν όμως μπουν σε μια σχέση με μια πιο νέα γυναίκα από αυτούς, τείνουν να αλλάζουν εντελώς τον τρόπο σκέψης τους. Πολλές φορές κάνουν πράγματα που δεν είχαν κάνεις ποτέ στη ζωή τους. Γενικά μια τέτοια σχέση βοηθάει τους άντρες να δουν τον κόσμο από μια διαφορετική οπτική γωνία.


Μειονεκτήματα

Η ωριμότητα στη συμπεριφορά, αλλά και στον τρόπο σκέψης έρχεται με τον καιρό. Αυτό ισχύει τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες. Μην περιμένεις να δεις την ωριμότητα που έχει ένας 40αρης σε μία γυναίκα 20αρα. Μόλις περάσει λίγος καιρός και φύγει η σπίθα που υπήρχε στην αρχή, το χάσμα μεταξύ των δύο θα αρχίσει να φαίνεται και δεν είναι εύκολο να το χειριστείς. Ο τρόπος σκέψης, αλλά και τα θέλω του καθενός είναι διαφορετικά.

Το κρεβάτι είναι ένα ακόμα πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί. Είναι πολύ πιθανόν κάποιος από τους δύο να μην είναι ικανοποιημένος και να αρχίσει να αναζητάει άλλο σύντροφο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Αυτό είναι πολύ συχνό φαινόμενο και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αναπτυχθούν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Δυστυχώς, αυτά που θέλει ο καθένας εξαρτώνται από τις εμπειρίες και την ηλικία. Σε μια σχέση με μικρότερη κοπέλα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην παίρνεις την προσοχή και το ενδιαφέρον που θέλεις. Σε μικρότερες ηλικίες θέλουν να βγουν έξω να ζήσουν τη ζωή τους και δεν είναι έτοιμες να σου δώσουν τη σημασία που θέλεις. Πόσο μάλλον να κάνουν οικογένεια, αν είναι αυτό που ζητάς σαν άντρας. Συνήθως, αυτό που θέλουν οι μικρότερες κοπέλες είναι να περάσουν καλά και τίποτα παραπάνω.


Πηγή: the-man.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια