Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην Ελλάδα του 2018 το αυτονόητο είναι ακόμα αγώνας δρόμου - Κείμενο αστυνομικού

Κείμενο του Ιωάννη Πεχλιβανάκη:


Τη στιγμή που ξύνουμε τον πάτο..Τη στιγμή που στραγγίζουμε και το τελευταίο ευρώ..Υπάρχουν κοστολογημένες Προτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης συνεπικουρούμενες από θετικές εισηγήσεις Αξιωματικών που ηγούνται της Διεύθυνσης μας,και το αρχηγείο επιτελείο,Υπουργείο παίζει αλληλλογραφώντας μεταξύ διευθύνσεων και κάπου Εκεί χάνονται ολα..
Ο λόγος για την πρόταση για αεροπορική μετάβαση στα νησιά των διμοιριών της Θεσσαλονίκης και την εξοικονόμηση 150.000€ ετησίως..
Χωρίς να προσμετρηθεί η καταπόνηση των οχημάτων,και του προσωπικού Ακόμα και οι δύο μέρες εργασίας που εξοικονομούνται έκαστος για καθε διμοιρία σε καθε 18ημερη μετακίνηση..Ακόμα ψαχνουμε..τι .. πως ..που..
Και να πω οτι η ιδια η πρόταση αφήνει κενά ως προς το αξιόμαχο της Υπηρεσίας μας έναντι των ευθυνών που επωμίζεται σε καθε τέτοιου είδους μετακίνηση; ; Όχι..ολα τα προβλέπει..
Καρεκλοκένταυροι ,στυγνοί ερμηνευτές των διαταγών, Χωρίς ουδέποτε να έχετε εφαρμόσει ουτε το και απο αυτά που υπογράφετε,δείτε με περισσότερη σπουδή τις Προτάσεις των μάχιμων Αστυνομικών ..
Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσατε να επιδιορθώσετε περιπολικά ώστε να υπάρχουν περισσότερα στην αστυνόμευση του απλού πολίτη..
Οτιδήποτε άλλο πλην τις υιοθέτησης της πρότασης εγείρει ερωτηματικά..
Στην Ελλάδα Δυστυχώς να πείσεις για το αυτονόητο καμιά φορά είναι αγώνας δρόμου...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Τακτικό Μέλος Συμβουλίου Μεταθέσεων Γενικής Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης
Μελός ΑΣΠΑ

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια