Η εικόνα αυτής της κοπέλας έγινε viral στο διαδίκτυο! Δείτε για ποιο λόγο…Η εικόνα δείχνει μία κοπέλα με κατεβασμένο το κεφάλι στο μετρό της Μόσχας και έσπασε τα κοντέρ στο Twitter, κερδίζοντας χιλιάδες likes και retweets.

Η εικόνα της κοπέλας που είναι σκεπτική σε ένα βαγόνι του μετρό δεν θα προκαλούσε μεγάλο ενδιαφέρον. Όταν αυτή όμως έχει αφομοιώσει σε εξαιρετικό βαθμό το goth στιλ, έχοντας στο πόδι της και ένα μεγάλο κοράκι, τότε αλλάζουν κάπως τα πράγματα...


Η φωτογραφία αυτή λοιπόν τραβήχτηκε στο μετρό της Μόσχας περίπου ένα χρόνο πριν και την ανέβασε στο Twitter ο Max Sparber, θεατρικός συγγραφέας από τη Μινεάπολη, προκαλώντας χαμό στους χρήστες του δημοφιλούς δικτύου, με τα σχόλια να είναι μοιρασμένα...

Άλλοι την έκραζαν για το στιλ της και όχι μόνο, άλλοι έμειναν τόσο εντυπωσιασμένοι που εξέφραζαν την επιθυμία τους να πάρουν και αυτοί ένα κοράκι για το... σπίτι, ενώ άλλοι έβρισκαν ομοιότητες με το «κοράκι» του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Αυτό που σίγουρα δεν ήταν μοιρασμένο ήταν η ανταπόκριση που υπήρχε, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 2608.000 likes, ενώ πάνω από 100.000 άλλοι έκαναν retweet.

Πηγή: filathlos.gr
_