Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Αποψιλώνουν μάχιμες υπηρεσίες για πεζές περιπολίες" - Δυσαρέσκεια σε Ασφάλεια και Δυτική Αττική


Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα τα παράπονα, που εκφράζουν χαμηλόβαθμοι και όχι μόνο προς το bloko.gr, αναφορικά με τις μετακινήσεις αστυνομικών από την Ασφάλεια Αττικής και την
Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προκειμένου να ενισχύσουν τις πεζές περιπολίες.

Στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ, αλλά και στη Δυτική Αττική, είναι ίσως το μόνο θέμα που συζητείται μεταξύ των αστυνομικών. Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι σχεδόν το 1/4 της δύναμης της ΥΑΔΑ "απουσιάζει" για μέτρα και πεζές περιπολίες και μάλιστα αναφέρουν ότι φυλάσσουν ακόμα και τη ΓΑΔΑ, ενώ και από την Ασφάλεια Αττικής ζητήθηκαν 32 άτομα στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας με τους επικεφαλής των εκεί υποδιευθύνσεων και τμημάτων να μετρούν τα κουκιά και να μην τους βγαίνουν.

Αστυνομικοί κάθε βαθμού δηλώνουν απογοητευμένοι βλέποντας ότι όλο και λιγοστεύει η δύναμη σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν ότι τα "επίσημα" δεν τα αγγίζει κανείς. Φαίνεται, μάλιστα, ότι και το ηθικό τους έχει πέσει πολύ χαμηλά, με τους προϊσταμένους να προσπαθούν να διαχειριστούν και τη λειψανδρεία και την κακό ψυχολογία.

Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια