''Θα είμαι δίπλα στον καθε συνάδελφο σε οτιδήποτε χρειαστεί'' - Του Θεόφιλου Παπαδάκη


Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξηγεί ο Θεόφιλος Παπαδάκης. Παράλληλα ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στις
πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών του Νομού Θεσσαλονίκης (κοντά στους 4.000) που συμμετείχαν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων της πρωτοβάθμιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και ενδυναμωσαν το αστυνομικό συνδικαλιστικό κίνημα.
 

Οι 1.500 περίπου συνάδελφοι που επέλεξαν τον συνδυασμό μας, το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης και μας στήριξαν για την εκλογή μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, σε καθε περίπτωση και πάντοτε, θα αγωνιζόμαστε σθεναρά και δυναμικά για ολα τα εργασιακά δικαιώματα και συμφέροντά τους, που, δυστυχώς, έχουν πληγεί από την εποχή των Μνημονιακών τελευταίων 8 ετών.
 

Επειδή λόγω των αυξημένων (συνδικαλιστικών) καθηκόντων μου ως εκλεγμένος στην Πανελληνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), στη δευτεροβάθμια ανωτάτη συνδικαλιστικη οργάνωση δηλαδή των Αστυνομικών, αλλά και προκειμένου να ασχοληθούν με τα κοινά οσο το δυνατον περισσότεροι συνάδελφοι από οποιεσδήποτε θέσεις για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση, ειδικά εδώ στον Νομό Θεσσαλονίκης, σας ενημερώνω ότι παραιτήθηκα απο το τοπικό ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για να αναλαβει ακομα ένας επιπλέον συνάδελφός μου και αυτός ρόλο στον κοινό μας αγώνα και έτσι εισήλθε και ακόμα ενας επιπλέον εκλεγμένος συνάδελφος στο τοπικό ΔΣ, ωστε να έχει και αυτός τη δικη του συμβολή στη συνδικαλιστικη δράση, αφού οσο περισσότεροι αγωνιζόμαστε, τοσο καλύτερα!
 

Καλούς, δυναμικούς και σκληρούς αγώνες και βεβαια υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα στον καθε συνάδελφο σε οτιδήποτε χρειαστεί ως συμπαραστάτης για καθε του προβλημα καο ζήτημα που θα ανακύψει.

 

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ

Μέλος ΕΚΑ


_