Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΥAT : H ‘’Ιθάκη’’ του W.C


''Όταν μας διαθέτετε για εκτέλεση ωραρίου σε σταθερό σημείο για φύλαξη στόχου και δεν έχει μεριμνήσει κανείς (ούτε η ηγεσία αλλά ούτε και η διοίκηση του συνδικαλισμού που υπηρετεί στην ΥΑΤ) για το που θα κάνουμε την φυσική μας ανάγκη τότε τα πράγματα περιπλέκονται'' αναφέρει μεταξύ άλλων το ΕΚΑ θεσσαλονίκης


Ζητάτε επαγγελματισμό, τον διαθέτουμε!
Ζητάτε κατανόηση, σας την παρέχουμε!
Ζητάτε υπομονή, την έχουμε!
Αυτό που μας λείπει όμως είναι η αξιοπρέπεια!
Όταν μας διαθέτετε για εκτέλεση ωραρίου σε σταθερό σημείο για φύλαξη στόχου και δεν έχει μεριμνήσει κανείς (ούτε η ηγεσία αλλά ούτε και η διοίκηση του συνδικαλισμού που υπηρετεί στην ΥΑΤ) για το που θα κάνουμε την φυσική μας ανάγκη τότε τα πράγματα περιπλέκονται.


Δείτε ανακοίνωση που στοχεύει εμάς από κατάστημα πλησίον του στόχου και βγάλτε συμπεράσματα. Ακόμα και στις λαϊκές αγορές τοποθετούν χημική τουαλέτα ενώ για τους περίπου 30 αστυνομικούς στο οκτάωρο το «μέρος» εξαρτάται από την «εφευρετικότητα» του κάθε συναδέλφου.

ΥΓ. Επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να γελοιοποιήσουν το θέμα τους απαντάμε ότι πριν μάθει να περπατάει ο άνθρωπος πρώτα μπουσουλάει εκτός και αν νομίζει ότι ζει στο ….διάστημα! ! !

ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΦΑΣΑΡΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)

ΔΑΓΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υποψήφιοι με το ΕΚΑ


πηγή: ekathess.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια