Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνίασαν τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι - Ποιοι και πού είναι οι δράστες

Ένας 23χρονος, υπήκοος Αλβανίας, και δύο αδέλφια ομοεθνείς του, είναι σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής οι δράστες της δολοφονίας του
19χρονου, στην Πλατεία Ηρώων, στο Μαρούσι, τη νύχτα της 18ης Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ξημερώματα Κυριακής το θύμα είχε διαπληκτιστεί έντονα με έναν από τους δράστες από τηλεφώνου και οι τρεις νεαροί πήγαν στην Πλατεία για να λύσουν τις διαφορές τους.
Και εκεί αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και στο τέλος ο 23χρονος με ένα μαχαίρι έπληξε τον 19χρονο στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα, ενώ ο 33χρονος φίλος και συνεργός του επιχείρησε να χτυπήσει έναν από την παρέα του θύματος.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι ο 19χρονος είχε δώσει σε κάποιον από τους δράστες ένα μικρό ποσό για την αγορά χασίς και δεν του το είχαν παραδώσει. Αυτή ήταν και η αιτία του καβγά στο τηλέφωνο.

Το τηλεφώνημα ήταν η άκρη του νήματος για τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών.

Κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν μέσα από πολλαπλές αναγνωρίσεις από τους παρευρισκόμενους, αλλά και από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.
Ξεκίνησαν να αναζητούν την παρέα των τριών και είδαν ότι την επόμενη μέρα του εγκλήματος, στις 19 Μαρτίου, τα δύο αδέλφια, 24 και 33 ετών, είχαν περάσει τα σύνορα και είχαν επιστρέψει στη χώρα τους.
Όσο και εάν έψαξαν να εντοπίσουν τον 23χρονο, στο σπίτι της οικογένειάς του, σε συγγενικά πρόσωπα και στα στέκια του, αυτό δεν ήταν δυνατό. Σε συνδυασμό με κάποια αναπάντεχα ταξίδια, που έκαναν μέλη της οικογένειάς του στην Αλβανία, θεωρούν δεδομένο ότι και εκείνος πέρασε τα σύνορα, αλλά παράνομα και για αυτό δεν έχει καταγραφεί.
Οι αστυνομικοί υπέβαλαν τη δικογραφία στον εισαγγελέα και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους.

Οι δράστες έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και άλλα αδικήματα. 

Μανώλης Ασαριώτης

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια