Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενίσχυση της ΔΑΚΑΘ για τη θερινή περίοδο - Του Μανώλη Φραντζεσκάκη

Άρθρο του Μανώλη Φραντζεσκάκη, μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονικης, αντιπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ και μελους του ΕΚΑ Θεσσαλονικης

Ενόψει της ιδιαίτερα αυξημένης επιβατικής κίνησης της καλοκαιρινής περιόδου, θεωρείται επιβεβλημένη η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονικης.
Ήδη από τη ΔΑΚΑΘ εστάλη έγγραφο προς τη Γενικη Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονικης σύμφωνα με το οποίο ζητείται η ενίσχυση της διεύθυνσης με προσωπικό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η επιβατική κίνηση του αερολιμένα θα ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια για το έτος 2018 και παράλληλα με την επέκταση του τερματικού σταθμού είναι τουλάχιστον επιβεβλημένη η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΔΑΚΑΘ.

Απο την Κυριακή 25 Μαρτίου ξεκίνησε το καλοκαιρινό προγραμμα, με αυξημένες αφίξεις απο Ρωσία, Ουκρανία και Ισραήλ ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και πολλές πτήσεις από INTRA SCHENGEN προορισμούς.

Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και να επισημάνουμε οτι ο Αερολιμένας αποτελεί την πρώτη
εντύπωση και την πρώτη εικόνα για κάθε ταξιδιώτη οπότε σε κάθε περίπτωση η ενίσχυση του Αερολιμενα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πρέπει να είναι άμεση και ουσιαστική.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να εκτεθεί η Χώρα μας, αντιθέτως επιθυμούμε να εκτελούμε τα καθήκοντα μας με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και να τηρούμε τα προβλεπόμενα.

Προτρέπουμε την Ηγεσία μας να δράσει άμεσα και να σταθεί στο πλευρό μας, χωρίς να στηριχθεί στο γνωστό «φιλότιμο» του Έλληνα Αστυνομικού!!!



πηγή: ekathess.gr






_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια