Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικοί μετανάστες στο κατώφλι της χρεοκοπίας - Η εξαπάτηση τους από την ... ΕΛΑΣ!!!

Αν μη τι άλλο στην καθομιλουμένη η όλη μεθόδευση ορίζεται ως εξαπάτηση των αστυνομικών από την ίδια την υπηρεσία τους. Γιατί με την μη εκκαθάριση των υπομνημάτων και την
συνακόλουθη καταβολή των αποζημιώσεων, ως χρεοφειλέτες δεν φαίνονται οι οικονομικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, αλλά οι αστυνομικοί που ξεσπιτώνονται προσδοκώντας (φευ) σε μια επιπρόσθετη αμοιβή. Εξ' ου και ο ορισμός της εξαπάτησης τους από ένα σώμα που υποτίθεται περιφρουρεί και διαφυλάσσει τη νομιμότητα.

Διαάστε γράφει με επιστολή προς το bloko.gr ο αστυνομικός αναγνώστης.


Καλημέρα. 
 
Όλοι όσοι ανοίκουμε στην Γ.Π.Α.Δ. Δυτικής Ελλάδας και είμαστε αποσπασμένοι δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ με συνέπεια να είμαστε εκτεθειμένοι απέναντι στα ξενοδοχεία και όχι μόνο. Γενικά πολύ λίγες Διευθύνσεις έχουν αποστείλει εκτός έδρας για τον Μάρτιο.
Το παρακάτω κείμενο το έχω αποστείλει και στο ομαδικό του viber της υπηρεσίας μου. Αν θέλετε το κάνετε δημοσίευση.

"Καλημέρα συνάδελφοι. Σε λίγες μέρες θα ζητηθεί με διαταγή του αρχηγείου να βρεθούν άτομα για απόσπαση στα νησιά η στον Έβρο και αν δε βρεθούν να προτείνει η υπηρεσία. Ένα βασικό κίνητρο όλων εμάς που δηλώσαμε και είμαστε τώρα αποσπασμένοι όπως  θα ξέρετε είναι το οικονομικό. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι οτι αυτό ... αγνοείται. Για τον μήνα Μάρτιο δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από τη παγια με συνέπεια όλοι όσοι έχουμε και αλλες υποχρεώσεις πίσω να περνάμε πραγματικά δύσκολα. Ο μήνας έχει περάσει τα μισά του και κάνεις από τη διαχείριση της διεύθυνσης ή οποιοσδήποτε αλλος δεν ενδιαφέρεται για το πώς θα τη βγάλουμε. 
 
Συμβουλή μου λοιπόν είναι να μη δηλώνετε. Αν παρόλα αυτά θέλει κάποιος να δηλώσει ή τον προτείνει η υπηρεσία να γνωρίζει ότι έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί να παραλάβει το φύλλο πορείας σύμφωνα με το άρθρο 25 του Π.Δ. 100/2003 εάν δε του καταβληθεί η προβλεπόμενη αποζημίωση. Το ύψος της αποζημίωσης καθορίζεται από το άρθρο 16 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 2/72000/0022/2001 - ΦΕΚ Β-1702/18-12-2001 και το οποίο δεν μπορεί να είναι κατώτερο από το 50% του συνολικού ποσού της αποζημίωσης και ανώτερο των 3 μηνιαίων μισθών για τον καθένα. Μην κάνετε εκπτώσεις."
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια