Οι μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις ακολουθούν των επισκέψεων Τσουβάλα στην Ήπειρο

Αποδεδειγμένα,ο ανελέητος πόλεμος κατά των ναρκωτικών και των εμπόρων τους είναι ο διαρκής και ο πλέον διαχρονικός στόχος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνου
Τσουβάλα.Δεν κουράστηκε να τον επαναλάβει πριν λίγες μέρες στα Γιάννενα,στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης,παρουσία όλων των Διευθυντών των αστυνομικών Διευθύνσεων της Ηπείρου.
Αλλά και στις δηλώσεις του στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα,ο Αρχηγός ρωτήθηκε για τα...εισαγόμενα εξ'Αλβανίας ναρκωτικά,και η απάντηση ήρθε και εμπράκτως σήμερα,με την κατάσχεση μισού τόνου ναρκωτικών,σε μια από τις πλέον μεγαλύτερες Αστυνομικές επιχειρήσεις στην Ήπειρο.
Δεν ήταν τυχαία άλλωστε,την ίδια χρονική στιγμή η πρώτη συνάντησή του με τον μόλις -ολίγων ημερών- νέο Αρχηγό της Αλβανικής Αστυνομίας,που τελικώς μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν.
Ο Τσουβάλας ξέρει και τι θέλει και τι πρέπει να κάνει...και το αποδεικνύει.Δίνοντας το στίγμα του σε όλη την πυραμίδα της Ελληνικής Αστυνομίας,τα αποτελέσματα μιλούν φωναχτά!http://vimanews.gr
_