Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλήψεις Πακιστανών στην Ακρόπολη από ... μισή ομάδα ΔΙΑΣ

Έστω  και ... "περιτμημένη" εξαιτίας της λειψανδρίας και της πειθαναγκαστικής ακινητοποίησης για την φρούρηση κτιρίων και όχι των πολιτών, η ομάδα ΔΙΑΣ δείχνει ότι
αναπνέει ακόμη και πως αποτελεί ότι καλύτερο διαθέτει αλλά δεν αξιοποιεί επαρκώς η ΕΛΑΣ, σε επίπεδο πρόληψης και πρώτης παρέμβασης στα σημεία που ακμάζει η εγκληματικότητα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, χθες το βράδυ, μία και μοναδική μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ κι αυτή στελεχωμένη από τον ... επικεφαλής αλλαγής και τον βοηθό του, ανταποκρίθηκαν σε σήμα για νέες απόπειρες ληστείας και ληστείες σε βάρος πολιτών στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης.

Οι αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τρία ύποπτα άτομα τα οποία καταδίωξαν και κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από αυτούς, οι οποίοι υποδείχτηκαν και αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες ληστείας 4 κινητών τηλεφώνων και 50 ευρώ, από Έλληνες διερχόμενους πολίτες. Όπως σημειώνεται, στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αθηνών που παραδόθηκαν προέκυψαν στοιχεία για τη συμμετοχή τους σε τουλάχιστον 3 ακόμη εγκληματικές ενέργειες, ενώ εξακολουθούν να γίνοναι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων συνεργών τους, μεταξύ των οποίων κι αυτός που διέφυγε.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια