“Θρίλερ” στα Σφακιά με εξαφάνιση 70χρονου

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες που ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί για τον εντοπισμό του Παντελή Δουρουντάκη που εξαφανίστηκε στα Σφακιά. Οι έρευνες ενισχύθηκαν από αέρος, με τη
συνδρομή ελικοπτέρου της Αστυνομίας που επιχειρεί μέχρι και αυτή την ώρα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Flashnews.gr, στην επιχείρηση εντοπισμού θα πάρει μέρος και ο στρατός, με άνδρες της 1ης ΜΑΛ να μεταβαίνουν στο σημείο προκειμένου να συνεχίσουν την επίγεια αναζήτηση μαζί με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης.
Την επιχείρηση εντοπισμού από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ συντονίζει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης ενώ στην έρευνα συμμετέχει και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λυμπινάκης.
Η αγωνία για την τύχη του 70χρονου είναι μεγάλη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξελίσσονται σε θρίλερ, αφού το βράδυ της Τετάρτης κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στα Σφακιά “έδειξε” σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε.
Το πρωί της Πέμπτης, υπήρξε ένα σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και “έδειξε” μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια, ωστόσο o Παντελής Δουρουντάκης παραμένει άφαντος.


_