Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγρίνιο: 31χρονος μιλούσε με δέκα κινητά στους αγοραστές κοκαΐνης

Υπό παρακολούθηση είχαν θέσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το σπίτι ενός 31χρονου στο Αγρίνιο, για τον οποίο είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι εκεί δεχόταν την «πελατεία»
του στην οποία διέθετε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και χασίς.

Όταν είδαν έναν 29χρονο να βγαίνει και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του, τον ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω του 53,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία παραδέχθηκε ότι είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον διακινητή. Αλλά και στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλα 5,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς και δύο ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του προμηθευτή, όπου κατασχέθηκαν 112 γραμμάρια κοκαΐνης, 98,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Μάλιστα, ο 31χρονος είχε δέκα κινητά και δέκα πακέτα καρτών SIM, με τα οποία ερχόταν σε επαφή με αγοραστές και προμηθευτές κι έτσι ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών. Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

πηγή: tempo24news.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια