Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χωρίς επίδομα παραμεθορίου για 15 μήνες οι στρατιωτικοί της Ηπείρου

Διαβάστε ανακοίνωση των Στρατιωτικών Ηπείρου: H ‘Ενωση μας δηλώνει την απογοήτευσή της από την συνεχιζόμενη στάση της Κυβέρνησης  σχετικά με την μη χορήγηση του επιδόματος
παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν παραμεθόριο περιοχή της Ηπείρου σε αντίθεση με το ισχύον νομικό πλαίσιο για το σύνολο των εργαζομένων στο Δημόσιο.
             Η χορήγηση του επιδόματος  μόνο στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στον Ν. Εβρου και νησιά Ανατολικού Αιγαίου δικαιολογείτε από  από την παρούσα κυβέρνηση και από την ύπαρξη προσφυγικών ροών . Η Ένωσή μας υπενθυμίζει την εμπλοκή των Στρατιωτικών που υπηρετούν στην Ήπειρο από το  1992 εως και σημερα στην φύλαξη των ΕλληνοΑλβανικών συνόρων όπου υπάρχουν εως και σήμερα μεγάλες μεταναστευτικές ροές καθώς και την εμπλοκή  του Στρατιωτικού προσωπικού της περιοχής εδώ και 18 μηνες στα   4 κέντρα μεταναστών που λειτουργούν στην περιοχή.
          Η Ένωσή μας μετά τα προαναφερόμενα αναρωτιέται δεν είναι σύνορα η Ήπειρος σύμφωνα με την Κυβέρνηση; Οι Στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Ήπειρο είναι διαφορετικής κατηγορίας;
           Αναμένουμε και απαιτούμε  επιτέλους   την χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην παραμεθόριο της Ηπείρου καθώς και σε όσες περιοχές της Χώρας χαρακτηρίζονται ώς παραμεθόριες για την άρση της αδικίας σε βάρος των Στρατιωτικών που για άλλη μια φορά βλέπουν διάκρίσεις σε βάρος τους .
       
          
             
             

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος


Θεοδώρου Γεώργιος
Λοχαγός (ΠΖ)


Ο Γεν. Γραμματέας


Στρατσιάνης Παναγιώτης
Αλχιας (ΜΧ)

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια