Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η λαχειοφόρος της Ένωσης Αθηνών για το χορό της Παρασκευής

Δημοσιεύουμε μήνυμα, που λάβαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αθηνών: Εδώ και λίγες ημέρες, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών και αντιπρόσωποι, περνάμε από τις Αστυνομικές
Υπηρεσίες , προκειμένου διαθέσουμε λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς του Ετήσιου χορού της Ε.ΑΣ.Υ.Α. που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 16/02/2018 στο GAZI LIVE με καλλιτέχνες τους Νίκο Μακρόπουλο, Χρήστο Μενιδιάτη & Αμαρυλλίς. Τα δώρα της λαχειοφόρου είναι πλούσια. Το πιο "πλούσιο" όμως είναι η κοινωνική ευαισθησία που δείχνουν όλοι οι συνάδελφοι όταν ακούν ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο φίλων παιδιών με Καρκίνο - Ελπίδα και προμηθεύονται λαχνούς με χαρά. ΤΙΜΗ ΛΑΧΝΟΥ: 1€ Η κλήρωση των λαχνών θα γίνει στο χορό και όσοι δεν καταφέρουν να είναι παρόντες, οι λαχνοί που κερδίζουν θα ανακοινωθούν στο site της Ένωσης Αθηνών www.easya.gr. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν λαχνούς ή και κρατήσεις για τραπέζια του χορού, να απευθύνονται στη γραμματεία της Ένωσης Αθηνών στο τηλ. 2105236302.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης:
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στα πλαίσια της συνεργασίας της με τους συλλόγους «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» διοργανώνει Λαχειοφόρο Αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους ανωτέρω συλλόγους.

Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι τα κάτωθι:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ 1 ΕΤΟΥΣ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ
ΤΑΞΙΔΙ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 32’’ F&U
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 32’’ F&U
SMARTPHONE Xiaomi Redmi Note 5A, 32GB
SMARTPHONE Xiaomi Redmi Note 5A, 32GB
TABLET SAMSUNG GALAXY TAB E 9.6, 8GB
TABLET MLS iQTab 8’’, 8GB
TABLET MLS iQTab 8’’, 8GB
DRONE ARCHOS + VR GLASSES
ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ DOLCE GUSTO + ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ DOLCE GUSTO + ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ-ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Panasonic 7in1
POWER – BANK
POWER – BANK
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ (ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ)
ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙA (ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ)
ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ)
ΓΕΝΙΚΟ CHECK-UP (ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ)
ΓΕΝΙΚΟ CHECK-UP (ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ)
ΤΙΜΗ ΛΑΧΝΟΥ: 1€

Διάθεση λαχνών από τα γραφεία της Ένωσης (Χαλκοκονδύλη 37, Αθήνα, 4ος όροφος, τηλ. 2105236302 – 2105249914) και από τους αντιπροσώπους μας στις κατά τόπους υπηρεσίες έως τις 16 Φεβρουαρίου 2018, όταν και θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός της Ένωσής μας.

Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια