Και άλλη καταδίκη για χρυσαυγίτη βουλευτή

Μετά την καταδίκη του Νίκου Μιχαλολιάκου έγινε γνωστή η καταδίκη και άλλου βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Ιωάννη Σαχινίδη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 12 μήνες με αναστολή
για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκε από το Α' τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για υπόθεση που αφορά σε ομιλία του στη Βουλή κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2015. Τότε είχε κατονομάσει την Λιάνα Κανέλλη ως ηθική αυτουργό για τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο.
Σχετικά με την απόφαση για την καταδίκη του βουλευτή Πέλλας η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, δήλωσε τα εξής:
Η ελευθερία του λόγου κινδυνεύει μόνο από την “ελευθερία” του πολιτικώς παραλόγου, συνήθη, δηλαδή, πρακτική των φασιστικών κομμάτων και οργανώσεων που επιδίδονται, εκτός των άλλων, και στην αποδόμηση-δολοφονία χαρακτήρων. Όταν όλα τούτα έχουν κοινοβουλευτικό μανδύα τότε κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Όταν ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί το βήμα της Βουλής, σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (προϋπολογισμός του 2015) για να επιτεθεί στο Κομμουνιστικό Κόμμα και εμένα προσωπικά διασπείροντας εν γνώσει του ψεύδη χωρίς τη δυνατότητα, επί τόπου, αντίλογου τότε δεν ασκεί πολιτική αλλά στοχοποιεί ανθρώπους και ασκεί μαύρη προπαγάνδα.


efsyn.gr
_