Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η γιορτή των Αστυνομικών Άρτας

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των Αστυνομικών Άρτας: H Ένωσης μας πραγματοποίησε το Σάββατο 27/01/2018 με απόλυτη επιτυχία τον ετήσιο χορό και κοπή πίτας, με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων
αλλά και φίλων της Αστυνομίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής  Ηπείρου Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος ΣΚΟΥΜΑΣ, o Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Πάρις ΝΙΚΟΥ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας κ. Βασίλειος ΨΑΘΑΣ, οι Βουλευτές Άρτας κ. Βασίλειος ΤΣΙΡΚΑΣ και κ. Γεώργιος ΣΤΥΛΙΟΣ, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ,  ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Μαρίνος ΓΑΡΝΕΛΗΣ, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Χριστόφορος ΣΙΑΦΑΚΑΣ, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Δημήτριος ΒΑΡΕΛΗΣ και κα. Αναστασία ΣΙΜΟΥ-ΤΑΣΙΟΥ, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Αστυνόμος Ά κ. Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ και ο Αναπληρωτής Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΞΙΑ Αστυνόμος Α΄ κ. Θεόδωρος ΓΟΥΣΙΑΣ.
     Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς και τους δωροθέτες, διότι  με τη συμμετοχή, τη στήριξη, την  προσφορά και τις ευγενικές χορηγίες τους συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά και ταυτόχρονα έγιναν αρωγοί στην καθημερινή μας προσπάθεια για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών καθόσον τα έσοδα της εκδήλωσης,  θα διατεθούν για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.


     Τους  ευχαριστούμε και πάλι θερμά και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

Μεγάλοι Χορηγοί:

Νέα Οδός Α.Ε.,   Βιομηχανία γάλακτος Ηπείρου  Καράλης Α.Ε.,   Σούπερ Μάρκετ Αγγέλης Α.Ε.,  
Σούπερ Μάρκετ Diellas Ε.Π.Ε.,   ΙΚΤΕΟ AUTOARTA - Λαϊνάς Φώτης & ΣΙΑ Ε.Ε..
Χρυσοί Χορηγοί:
Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε.,   Βυζάντιο Café,   Γιολδάσης Αρτοποιήματα,   Vegera Café,   
Γυμναστήριο Gym N Tonic, Ταβέρνα “Στου Μπάρμπα Θωμά”,  Soul City Café,  Maxim Lounge Café,
Black Patisserie, Οικογενειακή Ταβέρνα “ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ”,  Συνεργείο Αυτοκινήτων “ΦΕΛΩΝΗΣ”,
Φίλιππας- Πόρτες & Παράθυρα, Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις Άρτας ΑΒΕΕ - Κοτόπουλα Ανέζας.

Χορηγοί:

Φαρμακείο Ηλία Σκανδάλη,   BASALTO Cafe Bar,  Εταιρία  Μπέης Νικόλαος,   Αφοί Μάνθα και ΣΙΑ,   
Έπιπλα Ντεκούλης, ELEVEN Café, Gogas Tyres,   PTL - Papageorgiou Transports & Logistics,  
Αρτοποιία ΒΑΝΑΣ, Η Κορυφή της Γεύσης, Καπρέτσος Χριστόφορος,  Αρτοποιείο-Φούρνος ΠΑΠΠΑΣ Γεώργιος, Μηχανήματα Κ. ΚΡΑΨΗΣ, Coffee Art.

Δωροθέτες:

X-treme Stores, Ξενώνας Καδί, Ηλεκτρονικά Γκανιάτσας Ηλίας, Ορίζοντες Τζουμέρκων Hotel Resort, Rouista Tzoumerka Resort, Ανάβαση Mountain Resort, Ξενοδοχείο Nisista Ροδαυγή, Hondos Center, RUSTICANA, Φαρμακείο Σκανδάλη Ηλία, Καπρέτσος Χριστόφορος,  Mega Euronics (ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ).

Χορηγός βασιλόπιτας:

Ζαχαροπλαστεία Μποχώτη


- Ο -
- Ο -
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δημήτριος
ΣΓΩΡΑΣ Σωτήριος
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια