Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτές είναι οι πιο περίεργες οικογένειες στον κόσμο!


Υπάρχουν πολλά περίεργα πράγματα στον κόσμο και από αυτά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα οικογενειακά ζητήματα.

Δείτε παρακάτω τις πιο «περίεργες» οικογένειες που υπάρχουν στον κόσμο!

Η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο

Η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο είναι από τη Ρωσία. Η οικογένεια Vasilyev έσπασε το ρεκόρ, γεννώντας 69 παιδιά! Πιο συγκεκριμένα, οι μεγαλύτεροι γονείς του κόσμου ζούσαν στη Ρωσική Αυτοκρατορία το 18ο αιώνα. Η σύζυγος του αγρότη Shuya Fedor Vasiliev έμεινε έγκυος 27 φορές και γέννησε 69 παιδιά!

Ο πρώτος «άνδρας» έγκυος στον κόσμο

Στην ηλικία των δέκα ετών, η Tracy Lagondino συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι ήταν άβολα στο σώμα της. Έτσι πήρε μια σημαντική απόφαση: να αλλάξει το φύλο της. Οκτώ χρόνια αργότερα, η Tracy ξεκίνησε μια σειρά ορμονικών επεμβάσεων. Ως αποτέλεσμα, η Tracy έγινε… Τομ. Ωστόσο, ο νεαρός αποφάσισε να μην αγγίζει τα σεξουαλικά του όργανα. Χάρη σε αυτό, το 2007, για πρώτη φορά, έμεινε έγκυος μέσω τεχνητής σπερματέγχυσης, όπου η σύζυγός του, η Nancy Biti, ήταν ο δωρητής. Ο «Τομ» έμεινε έγκυος και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ζεύγος είπε ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί.


Η Αμερικανίδα που γέννησε… οκτάδυμα

Η αμερικανίδα Nadia Denise Daud-Suleman Gutierrez από την Καλιφόρνια, τον Ιανουάριο του 2009, γέννησε οκτώ παιδιά σε μία γέννα. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στις ΗΠΑ, καθώς μια γυναίκα το 1998 έκανε ακριβώς το ίδιο. Παρεμπιπτόντως, η Nadia έμεινε έγκυος με τεχνητή γονιμοποίηση και εκτός από αυτά τα παιδιά έχει έξι ακόμη. Να της ζήσουν.


Η πιο παραγωγική παρένθετη μητέρα στον κόσμο

Η 42χρονη Carol Horlock έθεσε ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ. Έγινε η πιο παραγωγική παρένθετη μητέρα στον κόσμο. Για 13 χρόνια, η γυναίκα έκανε τεχνητές γονιμοποιήσεις και γέννησε 12 παιδιά, συμπεριλαμβανομένων και τρίδυμων. Την Carol δεν την ενδιέφερε να γίνει πραγματικά μητέρα, αλλά ενδιαφερόταν για την οικονομική πλευρά του θέματος. Για να αναλάβει να γεννήσει ένα παιδί κοστίζει 25-30 χιλιάδες δολάρια.


Η μητέρα που γέννησε το μικρότερο παιδί στον κόσμο

Ήταν 19 Σεπτεμβρίου 2004 στην Ινδία. Μια γυναίκα που ονομάζεται Mahajabina Sheikh γέννησε το μικρότερο παιδί στον κόσμο. Της δόθηκε το όνομα Ramash Rahman. Το μωρό ζύγιζε 243,81 γραμμάρια κατά τη γέννηση, το σώμα του είχε μήκος μόνο 10 εκατοστά. Γεννήθηκε την 25η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Η Ramash έχει μια δίδυμη αδελφή, η οποία κατά τη γέννηση ζύγιζε 567 γραμμάρια. Όπως αναφέρθηκε από το Ιατρικό Κέντρο στο Πανεπιστήμιο Lajola, τώρα η κοπέλα είναι ζωντανή και υγιής, ενώ το βάρος της έφτασε τα 6,8 κιλά.


Πηγή: voicenews.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια