Ένα βήμα πριν τις εκλογές... τρία σκαλιά κοντά σε αυτό που οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης απαιτούν και ένα μεγάλο ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ - του Γιάννη Πεχλιβανάκη

Δημοσιεύουμε το σχόλιο του Γιάννη Πεχλιβανάκη από την Ένωση Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τη συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου για τις εκλογές: Χαιρετίζω με μεγάλη χαρά τα αντανακλαστικά
των δύο υπόλοιπων συνδυασμών που άμεσα πήραν θέση προς τη σωστή κατεύθυνση που είναι η συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου.Οι συνάδελφοι μας το απαιτούν και είμαστε υποχρεωμένοι εφόσον τους εκπροσωπούμε να ανταποκριθούμε σε Αυτο το κελευσμα τους.Προκειμένου να αποφευχθούν έριδες διαξιφισμοί και προσωπικές αντιπαραθέσεις είναι επιτακτική η ανάγκη ενιαίου ψηφοδελτίου προκειμένου η Θεσσαλονίκη να μη γίνει παλι το κακό παράδειγμα στις σελιδες αστυνομικού ενδιαφέροντος σε προεκλογική περίοδο.
Αλγεινή εντύπωση μου προξενεί και σε μένα και στο υπόλοιπο αστυνομικό προσωπικό της πόλης πως η παράταξη ΕΚΑ που ερίζει πως δικιά της ήταν η πρόταση δεν έχει πάρει σαφή θέση αν είναι ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ .
Μάλιστα η παράταξη που ηγείται της Ομοσπονδίας και σύνθημα της είναι η ενότητα θα περίμενε κανείς Πρώτη να βροντοφωναξει ΝΑΙ..
Ποτέ δεν είναι αργά..Πραξτε το για το καλό ολων των συναδέλφων..

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΝΟΜΟΎ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
_