Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρώην συνδικαλιστής των Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής καταγγέλλει τον πρόεδρο για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή

Δημοσιεύουμε Καταγγελία του Τριαντάφυλλου Μπαλωμένου, πρώην αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής: Η είδηση ότι ο πρόεδρος και μέλη του
Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων, Αστυνομικών Αττικής επισκέφτηκαν τα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης ‘‘Χρυσή Αυγή’’, με αναγκάζει να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα παρακάτω:
Όλα τα προηγούμενα χρόνια και από τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου της Ένωσης, διατύπωσα επανειλημμένα τη θέση ότι η  γραμμή που βάζουμε στην οργανωμένη μας πάλη είναι ο αγώνας ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές όλων των κομμάτων που υπηρετούν τα συμφέροντα της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, καταληστεύοντας κάθε μέρα τον εργαζόμενο λαό και τους συνταξιούχους, καταστρέφοντας τις κοινωνικές δομές τις χώρας μας και αφαιρώντας κάθε εργασιακό και συλλογικό δικαίωμα του λαού μας.
Ποτέ δεν τέθηκε θέμα λόγω της διαφορετικής κομματικής αντίληψης των συναδέλφων. Ταυτόχρονα, όμως δήλωνα την αναγκαιότητα να απομονωθεί η  εγκληματική-ναζιστική Χρυσή Αυγή και να αποκαλυφθεί ο αντιλαϊκός, αντεργατικός και φυσικά πατριδοκάπηλος ρόλος της.
Πρόσφατα αναγκάστηκα να πω ότι Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΗ ΤΗΣ… Η μοναδική δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι είναι η συλλογική τους οργανωμένη πάλη απέναντι σε ένα κράτος που επιβάλλει με ληστρικό τρόπο τα συμφέροντα μιας δράκας ολιγαρχιών, του τόπου μας αλλά και των ομοίων τους ανά τον κόσμο, που συνιστούν ενώσεις διεθνείς , για να προωθήσουν τα συμφέροντα τους, όπως ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑΤΟ κλπ.
Η δράκα των ολιγαρχιών έχει όμως ένα σύμμαχο, τραγικό ζευγάρι για μας, την ανοχή του λαού που έχει παντρευτεί τον ωχαδερφισμό του ….
Κατήγγειλα ότι η Ένωσή μας, παραμένει δυστυχώς, ένα σωματείο σφραγίδα με ανύπαρκτη συνδικαλιστική δράση και χωρίς συμμετοχή στους αγώνες του λαού μας, για να αποκρούσει την επίθεση.
Το διοικητικό συμβούλιο αρνήθηκε την πρότασή μας για τη συμμετοχή μας στο συντονιστικό όργανο όλων των ομοσπονδιών και σωματείων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, όπου συμμετέχουν συνταξιούχοι από όλα τα κόμματα. Και δυστυχώς αρνούνται μέχρι κι σήμερα να συμμετέχουν στην ‘‘Πρωτοβουλία Αποστράτων για την υπεράσπιση του δικαιώματός μας στην κοινωνική Ασφάλιση’’, μοναδικό  πόλο πάλης- κάθε μέρα στους δρόμους- με τη συμμετοχή συναδέλφων και ενώσεων από τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, όπως η ΠΕΑΠΣ, ΚΕΘΑ κ. α.
Μας έπνιξε η διοίκηση με τη θεσμολαγνεία της , για την απόκρουση της βάρβαρης επίθεσης εναντίον μας, όπως με τις προσφυγές στη δικαιοσύνη, παραβλέποντας ότι, οι κυβερνήσεις, υπακούοντας στις ντιρεκτίβες  της οικονομικής ολιγαρχίας, ανέτρεψαν στην πράξη ακόμα και τις λίγες θετικές αποφάσεις που έβγαλε η στενόκαρδη δικαιοσύνη. Όμως το πρόβλημα είναι πολιτικό, η κάθε πολιτική εξουσία ματώνει τη ζωή του λαού για τα κέρδη των αφεντικών και μόνη λύση είναι η πολιτική ανατροπή!
Καταγγέλλω τον πρόεδρο και ξεχωριστά κάθε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής, γιατί με την συνάντηση με τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής, εκτός των άλλων, αναγνωρίζει ρόλο στους εχθρούς του συνδικαλισμού των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Η φασιστική αγέλη είναι ενάντια στην επίλυση των προβλημάτων μας και με τον ψευτοπατριωτισμό της έχει αποκλειστικό σκοπό να χύνει το δηλητήριο του μίσους έναντι στο λαό και να ποτίζει τους αστυνομικούς με το ρατσισμό της.
Να επισημάνω ότι το Δ.Σ. της Ένωσης δεν έλαβε υπόψη του ούτε τη θέση των συναδέλφων μας της ΠΟΑΣΥ για μαζική απομόνωση της ναζιστικής οργάνωσης.
Στις ένοπλες δυνάμεις και το πυροσβεστικό σώμα, υπάρχει ευρύτητα σκέψης, επικοινωνία με όλους τους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς φορείς. Στο χώρο της αστυνομίας σιγή νεκροταφείου και διάλογος μόνο με τους νεκροθάφτες του συνδικαλισμού,  τους φασίστες……
 Αυτοί που χάσανε την ελπίδα στον καναπέ και δεν κατέβηκαν στους δρόμους για το καταλήστευση  της ζωή μας, τώρα ψάχνουν να τη βρουν, σε πατριδοκάπηλα συλλαλητήρια, για το ζήτημα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ (FYROM), που έτσι κι αλλιώς με την ενδιάμεση συμφωνία του Βουκουρεστίου η κυβέρνηση της χώρας (ΝΔ) είχε αποδεχτεί. Βέβαια πρέπει να απομονώσουμε και σ αυτό το θέμα τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Όταν οι Γερμανοί ναζί υποδούλωσαν τη χώρα μας και παρέδιναν τη Μακεδονία μας στους Βούλγαρους φασίστες, οι πρόγονοι των χρυσαυγιτών ήταν γερμανοτσολιάδες, συνεργάτες- δοσίλογοι των κατακτητών της χώρας μας. Σήμερα, η εγκληματική οργάνωση βγάζει κραυγές προδοτικής «περηφάνιας». Γελοιοποιείτε όταν λέει ότι δήθεν «υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας» {γερμανικές αποζημιώσεις κλπ). Αποζημιώσεις για τι; Για το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, του Διστόμου, του Κομμένου και όλης της μαρτυρικής πατρίδας μας, απ τους συνεργάτες των πολιτικών προγονών τους, θηριωδίες τις οποίες … «τιμούν»;
Η μόνη πατριωτική θέση είναι αυτή που τραγουδά: ‘‘Θέλουμε ελεύθερη πατρίδα και πανανθρώπινη την λευτεριά’’!  Βλέπουμε και στων γειτόνων μας τη χώρα, το λαό, την εργατιά και δεν τσιμπάμε σε κανενός πατριδοκάπηλου έμπορα τον χαβά… Απομονώνουμε ένθεν και ένθεν τους πολεμοκάπηλους με τις αλυτρωτικές τους αναζητήσεις.
 Με εντονότατο προβληματισμό και για την παραμονή μου σ’ αυτό το σωματείο ως μέλος του:

Εκφράζω τη βαθιά αγανάκτηση μου, για την συνάντηση του προέδρου και μελών του Δ.Σ.  της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών, με την εγκληματική- ναζιστική Χρυσή Αυγή και καλώ όλα τα μέλη της Ένωσης, να διαχωρίσουν τη θέση τους, να αποδοκιμάσουν το Δ.Σ. και να το καταγγείλουν στο σύνολο των συναδέλφων μας αστυνομικών και φυσικά ενώπιον της συμμαχίας όλων των εργαζόμενων –ανέργων, συνταξιούχων αλλά και του λαού μας.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια